Okumadan Geçmeyin Lütfen !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bybrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bybrt

Üye
Mrb arkadaşlar size kendi durumumla ilgili olarak ne yapmam gerektiği konusunda danışmak istiyorum. Öncelikle durumumu özetleyeyim.
Erzurum Merkezde Bilgisayar Öğretmeniyim.
6-7-8.sınıflar 4 er şube ve hepsinde 1 er saat bilgisayar dersi vardı.
Ancak geçen sene Müdür 6. sınıflarda bilgisayar dersi yerine sportif faaliyet seçti. ve ben norm kadro fazlasına düştüm çünkü ders saatim 8'e indi.
1 yıl bu şekilde geçti.Bu arada formatörlükte yaptım.
Bu sene bizim okulun kademeli olarak İlkokul olacağı açıklandı.. ancak okulda şuan 6lardan 4 -7lerden5- 8lerden 4 şube var.
tabi geçen seneden gelen norm fazlası durumum devam ederken. Bir anda kendimi başka bir okula atanmış buldum(25.07.2012).
Gönderildiğim okulda bilgisayar öğretmeni var ama orası aşamalı olarak ortaokul olacak ancak hemen norm fazlası durumuna düşücem o yani oradan da gönderirler herhalde. Korkuyorum tekrar ilçelere yada köye gönderecekler diye.
İl içi atama istedim ancak bilgisayar öğretmenine ihtiyaçı olan okul yok. oradan da bişiy çıkmayacak gibi.
Bu aşama ne yapmalıyım Lütfen yol gösterirmisiniz.

eski okulundaki idarenin insiyatifi,ancak senden sonra normu açarsa keyfi uygulama oluyor,mahkeme yolu gözükebilir.geri dönebilirsin bu yöntemle..Bir idarenin bilgisayar öğretmenini tutmamasına inanamıyorum.En çok yardımcı olan bizleriz ama işini yapmazsak sırtını dönüyorlar..

yeni atandığınız okulda kıdemi az olan norm fazlası olur.Eğer diğer arkadaşın kıdemi az ise sizin eski müdür onu da yerinden etmiş olacak.arkadşalrınd dediği gibi eğer eski okulunuzda ders seçilirse tekrar dava açabilirsinizi.Bu arada ben bu müdürleri de anlamıyorum ha.mesela 12 şuben toplam seç 12 şubeye de öğretmenin norm fazlası olmasın. sonra öğretmenine kaç derse girdirirsen girdir yani.benim okulda da sınkıntı var .5ler 6 şube=12 saat,6,7,8 ler 6şar şube=18 saat toplam 30 saat derse girebilecekken 10 saat seçildi ve norm fazlası bile olabilirim.ama hiç önemsemiyorum bıktım artık ne olacak halimiz demekten.norm fazlası olursam başka yere giderim oradan başka yere ne yapalım.

Geri