hacounter
Aktif Üye
collision' Alıntı:yiğit bulut? hocam rüzgarın yönüne göre birisi bulmuşsun..bu adam zamanında yaptığı yanlış borsa tahminlerini web sitesinden kaldırdı.....mert adam lasım bize mert
Bu adamın yorumlarına güveniyormusun?piluşum' Alıntı:Yorum budur gerçek budur uyan türkiyem.
piluşum' Alıntı:Geçmişini bilmem ama şu an ki söyledikleri tamamen doğru. Yabancı basını görmediniz mi nasıl olumsuz yorum yazıyorlar, nasıl eleştiriyorlar türkiyeyi. Suriyede o kadar insan ölüyorken hiç sesleri çıkmıyor. Açık ve net türkiye üzerinde bir oyun var bu benim gördüğüm. Herkesin düşüncesine de saygı duyarım.
Geçmişte bugünkü iktidarla ilgili bin tane sövgüsü çıkar araştırılsa en azından cnnturk dekileri birebir izledim.piluşum' Alıntı:Geçmişini bilmem ama şu an ki söyledikleri tamamen doğru. Yabancı basını görmediniz mi nasıl olumsuz yorum yazıyorlar, nasıl eleştiriyorlar türkiyeyi. Suriyede o kadar insan ölüyorken hiç sesleri çıkmıyor. Açık ve net türkiye üzerinde bir oyun var bu benim gördüğüm. Herkesin düşüncesine de saygı duyarım.
melih444' Alıntı:Geçmişte bugünkü iktidarla ilgili bin tane sövgüsü çıkar araştırılsa en azından cnnturk dekileri birebir izledim.piluşum' Alıntı:Geçmişini bilmem ama şu an ki söyledikleri tamamen doğru. Yabancı basını görmediniz mi nasıl olumsuz yorum yazıyorlar, nasıl eleştiriyorlar türkiyeyi. Suriyede o kadar insan ölüyorken hiç sesleri çıkmıyor. Açık ve net türkiye üzerinde bir oyun var bu benim gördüğüm. Herkesin düşüncesine de saygı duyarım.
Kökü olmayan her tarlaya göre tohum atabilen bir adamın yorumlarına itibar etmek herhalde safdillik olur.
O zaman öyle bu zaman böyleye ben döneklik diyorum ; siz artık ne derseniz?
Yazımdan bu mu anlaşılıyor ? Yiğit bulut saf değiştirdi zoruma gitti o yüzden yazdım öylemi anlıyorsunuz?piluşum' Alıntı:melih444' Alıntı:Geçmişte bugünkü iktidarla ilgili bin tane sövgüsü çıkar araştırılsa en azından cnnturk dekileri birebir izledim.piluşum' Alıntı:Geçmişini bilmem ama şu an ki söyledikleri tamamen doğru. Yabancı basını görmediniz mi nasıl olumsuz yorum yazıyorlar, nasıl eleştiriyorlar türkiyeyi. Suriyede o kadar insan ölüyorken hiç sesleri çıkmıyor. Açık ve net türkiye üzerinde bir oyun var bu benim gördüğüm. Herkesin düşüncesine de saygı duyarım.
Kökü olmayan her tarlaya göre tohum atabilen bir adamın yorumlarına itibar etmek herhalde safdillik olur.
O zaman öyle bu zaman böyleye ben döneklik diyorum ; siz artık ne derseniz?
Özellikle bankalar ile ilgili sözleri mantıklı geldi. Büyük sermayeler ile ilgili sözleri. Yiğit Bulutun Saf değiştirmiş olması açıkçası zorunuza gitmiş sayın hocam. Bu olayı eleştirse hiç sesiniz çıkmayacaktı.
:+1: :+1:mmkgs1' Alıntı:herkesin istediğine inanır. .. adam çok dogru konuşmuş, dünyada işler böyle yürüyor dev şirketler rant çevereleri bu şekilde işler sıkışınca her şeyi yaptırırlar insanlra.. bu eylemleri haklı görmek sağ sol kavgasınıda meşru görmek gibidir. yıllar sonra anladık ve de dedik ki aaaaa! bize oyun oynanmış. ..sonra çok sonra anlaşılır ama şuan herkes inanmak istediğine inanıyor...
turab05' Alıntı:ne perhiz ne lahana turşusu. yok adam doğru konuşmuş. adam zaten herkesin istediği şeyleri söyleyip her insanın evet dediği şeyleri söyleyip aşağıdaki maddelerin dış mihraklara yaradığını çıkarmış. fikir fukarası alttaki maddeler avrupanın suriyenin ne işine yarayacak onu açıklasın
platformdakilerin istekleri toplam 7 maddedir diğerleri nerde
Gezi Parkı, park olarak kalmalıdır.
Topçu Kışlası projesinin iptal edildiği açıklanmalıdır.
AKM’nin yıkılmayacağı açıklanmalıdır.
Olaylardaki sorumluların görevden alınmalıdır.
Gaz bombası kullanımı yasaklanmalıdır.
Gözaltındaki yurttaşlarımızın derhal serbest bırakılmalı ve haklarında hiçbir soruşturma açılmamalıdır.
İfade özgürlüğünün önündeki engellerin kaldırılmasını talep ediyoruz.
Bu kadar çabuk değişebiliyor mu insanlar ?fatihpc' Alıntı:Güzel tespitler yapmış Yiğit bulut eskiden şöyleydi böyleydi geçin bunları bende eskiden farklı düşünüyodum şimdi farklı düşünüyorum fikirler değişkendir
Sunucudan bozma adam önce kendi hizmetlerini saysın çıkarmı acaba 1.madde?sregy' Alıntı:http://video.haber7.com/video-galeri/30181-karadenizli-sunucudan-gezi-parki-isyani
Son soru Döneklik nedir?fatihpc yazdı:
Güzel tespitler yapmış Yiğit bulut eskiden şöyleydi böyleydi geçin bunları bende eskiden farklı düşünüyodum şimdi farklı düşünüyorum fikirler değişkendir
Bu kadar çabuk değişebiliyor mu insanlar ?
Eskiden farklı düşündüğünüz şimdi farklı olan birkaç fikrinizi sayarmısınız?