olayın gerçek yüzü sonuna kadar izle...

Kodla Büyü
yiğit bulut? hocam rüzgarın yönüne göre birisi bulmuşsun..bu adam zamanında yaptığı yanlış borsa tahminlerini web sitesinden kaldırdı.....mert adam lasım bize mert

collision' Alıntı:
yiğit bulut? hocam rüzgarın yönüne göre birisi bulmuşsun..bu adam zamanında yaptığı yanlış borsa tahminlerini web sitesinden kaldırdı.....mert adam lasım bize mert

Hocam söylediğin dogru olabilir ama söyledikleri çok mantıklı tamamen Türkiyenin önünü kesmek istiyorlar.

İşin iç yüzünü jöle kafadan mı öğrenecek bu millet?
Hitler başbakan olsa, onun bıyığından bırakır bu. :)

dış mihraklar, karanlık güçler, karanlık eller, gizli güçler...... dedelerimizi de, babalarımızı da böyle uyuttular, şimdi de bizi uyutmaya çalışıyorlar.. 100 yıldır hep aynı masal.. her hak mücadelesinde, her demokratik tepkide, her meşru eylemde aynı masalları anlatıp taleplerin içini boşaltmaya çalışıyorlar.. bu masalı anlatanların istedikleri sistemin sürüp gitmesi.. sistem sürsün ki egemenlerin hakimiyeti devam etsin, zenginler servetine servet katmaya devam etsin, her gelen iktidar kendi zenginlerini yaratsın.. rantını, ihalesini, mevkisini, makamını kaybetmekten korkanlar atıp tutuyorlar.. aman ha dışarıya çıkmayın! dışarıda provokasyon var.. gündüz işine, akşam evine.. sürüp gitsin bu sistem.. sakın ses etme!!!

Olayın gerçek yüzü bu muymuş ? :lol: Belki kendi kurduğu hayal dünyasında olaylar gerçekten de böyledir, kim bilir?

Gerçekleri öğrenmek istiyorsanız, başvuracağınız tek adres var. O da Recep Tayyip ERDOĞAN. Filmdeki başrol onun. Sokaktaki vatandaşın amacı belli, zaten gizli de değil. ( Hala ağaç diyenler kaldıysa bir beyin cerrahına başvursun.) Burada soru başbakanın amacı ne. Neden polis hala milleti kışkırtmaya devam ediyor? Ve neden bu ülkenin başbakanı konuşmalarını özenle iki grubu birbirine düşürecek şekilde seçiyor? Aklında bir problem olmadığına göre, kafasındaki tilkilerin bir planı olmalı ki bir insan böyle konuşabilsin. Orda burada teori üretmek yerine, yerlere göklere sığdıramadığınız yüce insana soracaksınız önce. Neden ortalığı yatıştırmak yerine, insanları kışkırtıyormuş? Tilkilerin hangi emellerine hizmet ediyormuş?

Neyse ben daha fazla konuşursam, ağır konuşurum, gece gece kimsenin kalbini kırmayayım.

Okulda NE ZAMAN tV YE BAKSAM aynı adamı görmemden dolayı, hassasım.Allah bir dediğinin dışında pek ciddi bir katkısını görmedim...Fazla uzatmadan her sey olacagına varır derim ben :) :) ...

orada insanlar her sorun için buluşmuyor.. ortak tek sorun için.. insan tatsrımına karşı çıkıyorlar.. bulut denilen şahıs elmayla armutu aynı göstermeye çalışıyor.. bu adam kaç yıl önce milyon dolar almadımı kanaldan transfer olurken? arkadaşlar ?

yiğit bulut tarafsızlığı tartışılan bir insan. olayları farklı açıdan bakarsanız herkezin birtaraftan tutup söyleyeceği çok şey olabilir. yiğit bulut bu hükümetten nemlanan biridir. etlbette farklı şeyler söylemeyecek.

Geçmişini bilmem ama şu an ki söyledikleri tamamen doğru. Yabancı basını görmediniz mi nasıl olumsuz yorum yazıyorlar, nasıl eleştiriyorlar türkiyeyi. Suriyede o kadar insan ölüyorken hiç sesleri çıkmıyor. Açık ve net türkiye üzerinde bir oyun var bu benim gördüğüm. Herkesin düşüncesine de saygı duyarım.

piluşum' Alıntı:
Geçmişini bilmem ama şu an ki söyledikleri tamamen doğru. Yabancı basını görmediniz mi nasıl olumsuz yorum yazıyorlar, nasıl eleştiriyorlar türkiyeyi. Suriyede o kadar insan ölüyorken hiç sesleri çıkmıyor. Açık ve net türkiye üzerinde bir oyun var bu benim gördüğüm. Herkesin düşüncesine de saygı duyarım.

yurt dışında haber olması gayet normal ama abartılı brişey yok. terten bakalım ülkemizde yaşanan bu olayları ulusal medyada görmezden gelenler hatta haber değeri bile görmeyen kanallarda var. olayın özü şu birileri hükümete birşey olacak diye korkuyor. polisi çok sevdiklerinden değil polis üzerinden hükümeti koruyorlar.

piluşum' Alıntı:
Geçmişte bugünkü iktidarla ilgili bin tane sövgüsü çıkar araştırılsa en azından cnnturk dekileri birebir izledim.
Kökü olmayan her tarlaya göre tohum atabilen bir adamın yorumlarına itibar etmek herhalde safdillik olur.
O zaman öyle bu zaman böyleye ben döneklik diyorum ; siz artık ne derseniz?

melih444' Alıntı:
piluşum' Alıntı:
Geçmişte bugünkü iktidarla ilgili bin tane sövgüsü çıkar araştırılsa en azından cnnturk dekileri birebir izledim.
Kökü olmayan her tarlaya göre tohum atabilen bir adamın yorumlarına itibar etmek herhalde safdillik olur.

Özellikle bankalar ile ilgili sözleri mantıklı geldi. Büyük sermayeler ile ilgili sözleri. Yiğit Bulutun Saf değiştirmiş olması açıkçası zorunuza gitmiş sayın hocam. Bu olayı eleştirse hiç sesiniz çıkmayacaktı.

herkesin istediğine inanır. .. adam çok dogru konuşmuş, dünyada işler böyle yürüyor dev şirketler rant çevereleri bu şekilde işler sıkışınca her şeyi yaptırırlar insanlra.. bu eylemleri haklı görmek sağ sol kavgasınıda meşru görmek gibidir. yıllar sonra anladık ve de dedik ki aaaaa! bize oyun oynanmış. ..sonra çok sonra anlaşılır ama şuan herkes inanmak istediğine inanıyor...

piluşum' Alıntı:
melih444' Alıntı:
piluşum' Alıntı:

Özellikle bankalar ile ilgili sözleri mantıklı geldi. Büyük sermayeler ile ilgili sözleri. Yiğit Bulutun Saf değiştirmiş olması açıkçası zorunuza gitmiş sayın hocam. Bu olayı eleştirse hiç sesiniz çıkmayacaktı.
Yazımdan bu mu anlaşılıyor ? Yiğit bulut saf değiştirdi zoruma gitti o yüzden yazdım öylemi anlıyorsunuz?
Konuyu buraya bağladığınız çok iyi oldu!
Çok güzel laf salatası olmuş.Konuyu saptırma konusundaki maharetinize hayran kaldım.

mmkgs1' Alıntı:
herkesin istediğine inanır. .. adam çok dogru konuşmuş, dünyada işler böyle yürüyor dev şirketler rant çevereleri bu şekilde işler sıkışınca her şeyi yaptırırlar insanlra.. bu eylemleri haklı görmek sağ sol kavgasınıda meşru görmek gibidir. yıllar sonra anladık ve de dedik ki aaaaa! bize oyun oynanmış. ..sonra çok sonra anlaşılır ama şuan herkes inanmak istediğine inanıyor...
:+1: :+1:

ne perhiz ne lahana turşusu. yok adam doğru konuşmuş. adam zaten herkesin istediği şeyleri söyleyip her insanın evet dediği şeyleri söyleyip aşağıdaki maddelerin dış mihraklara yaradığını çıkarmış. fikir fukarası alttaki maddeler avrupanın suriyenin ne işine yarayacak onu açıklasın
platformdakilerin istekleri toplam 7 maddedir diğerleri nerde
Gezi Parkı, park olarak kalmalıdır.

Topçu Kışlası projesinin iptal edildiği açıklanmalıdır.

AKM’nin yıkılmayacağı açıklanmalıdır.

Olaylardaki sorumluların görevden alınmalıdır.

Gaz bombası kullanımı yasaklanmalıdır.

Gözaltındaki yurttaşlarımızın derhal serbest bırakılmalı ve haklarında hiçbir soruşturma açılmamalıdır.

İfade özgürlüğünün önündeki engellerin kaldırılmasını talep ediyoruz.

Güzel tespitler yapmış Yiğit bulut eskiden şöyleydi böyleydi geçin bunları bende eskiden farklı düşünüyodum şimdi farklı düşünüyorum fikirler değişkendir

tıkladım açılmadı ama eminim bu yiğit bulutun saçmalardan seçmeleridir diye içimden geçirirken alttaki mesajlardan anladım.

turab05' Alıntı:
ne perhiz ne lahana turşusu. yok adam doğru konuşmuş. adam zaten herkesin istediği şeyleri söyleyip her insanın evet dediği şeyleri söyleyip aşağıdaki maddelerin dış mihraklara yaradığını çıkarmış. fikir fukarası alttaki maddeler avrupanın suriyenin ne işine yarayacak onu açıklasın
platformdakilerin istekleri toplam 7 maddedir diğerleri nerde
Gezi Parkı, park olarak kalmalıdır.

Topçu Kışlası projesinin iptal edildiği açıklanmalıdır.

AKM’nin yıkılmayacağı açıklanmalıdır.

Olaylardaki sorumluların görevden alınmalıdır.

Gaz bombası kullanımı yasaklanmalıdır.

Gözaltındaki yurttaşlarımızın derhal serbest bırakılmalı ve haklarında hiçbir soruşturma açılmamalıdır.

İfade özgürlüğünün önündeki engellerin kaldırılmasını talep ediyoruz.

- Gezi Parkı park olarak kalmalıdır. Gezi Parkı'na topçu kışlası veya başka bir yapı yapılmayacağının açıklanmasını,

- AKM'nin yıkımından vazgeçilmesini,

- Başta İstanbul, Ankara ve Hatay valileri ve emniyet müdürleri olmak üzere olayların yaşanmasına neden olan sorumluların görevden alınmasını,

- Gaz bombası ve benzeri materyallerin kullanımının yasaklanmasını,

- Gösterilere katılan ve gzaltına alınan kişilerin derhal serbest bırakılmasını,

- 1 Mayıs alanı olan Taksim ve Kızılay başta olmak üzere Tükiye'deki tüm meydanlarda toplantı, gösteri yasaklarına son verilmesini,

- İfade özgürlüğünün önündeki tüm engellerin kaldırılmasını talep ediyoruz.

Bunun yanı sıra; 27 Mayıs 2013 saat 22.00'dan bu yana ülkemizin meydanlarında, caddelerinde, sokaklarında ve tüm kamusal alanlarında yükselen tepkilerinin içeriğinin, ruhunun, beklentilerinin, taleplerinin yetkililer tarafından fark edilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Yaşananları "marjinallikle" açıklamaya çalışmak görmezlikten gelmek anlamına gelir. Gezi Parkına müdahale ile simgeleşen iktidar anlayışının yurttaşlarımızda "yaşam tarzına ve inançlarına müdahale ve hor görülme" biçiminde algılandığı ve buna kadını, erkeği, genci, yaşlısı ile büyük bir toplumsal tepki gösterdikleri; "biz varız, buradayız ve taleplerimiz var" biçiminde yanıt verdikleri görülmektedir.

Yükselen bu tepkinin içeriğinin; "Başta 3. Köprü, 3. Havaalanı, Kanal İstanbul, AOÇ ve HES'ler olmak üzere ekolojik değerlerimizin talanına ve güncel olarak Tabiatı ve Biyolojik Çeşitliliği Koruma Kanunu Tasarısına ilişkin itirazların, ülkemize ve bölgemize ilişkin savaş siyasetine karşı duruşun ve barış talebinin, alevi yurttaşlarımızın hassasiyetlerinin, kentsel dönüşüm mağdurlarının haklı taleplerinin, kadınların bedenleri üzerinde denetim kuran muhafazakar erkek politikalarına karşı yükselen sesin, üniversite, yargı ve sanatçılar üzerindeki baskılara karşı direncin, başta Türk Hava Yolu işçileri olmak üzere tüm emekçilerin hak gasplarına karşı taleplerinin, tüm cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği ayrımcılığına karşı mücadelenin, yurttaşların eğitim ve sağlık hakkına ulaşımının önündeki tüm engellerin kaldırılması istemleri" olduğunu iktidar sahiplerine iletmek istiyoruz.

fatihpc' Alıntı:
Güzel tespitler yapmış Yiğit bulut eskiden şöyleydi böyleydi geçin bunları bende eskiden farklı düşünüyodum şimdi farklı düşünüyorum fikirler değişkendir
Bu kadar çabuk değişebiliyor mu insanlar ?
Eskiden farklı düşündüğünüz şimdi farklı olan birkaç fikrinizi sayarmısınız?

sregy' Alıntı:
http://video.haber7.com/video-galeri/30181-karadenizli-sunucudan-gezi-parki-isyani
Sunucudan bozma adam önce kendi hizmetlerini saysın çıkarmı acaba 1.madde?
Kaynak belli amaç belli yorum belli sonuç belli 7 kere yedi yedi eder.
Konuyu istediğiniz tarafa çekmeye çalışmadan sadece sorduklarıma cevap gelirse öncelikle memnun olurum.
fatihpc yazdı:

Bu kadar çabuk değişebiliyor mu insanlar ?
Eskiden farklı düşündüğünüz şimdi farklı olan birkaç fikrinizi sayarmısınız?
Son soru Döneklik nedir?

Ben çok basitçe sadece birtek soru soracağım
B.O.P eş başkanıyım lafını defalarca diyen Kimdir ? B.O.P projesi nedir ? gerisi zaten teferruattır

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... dA7v16Xmag

ve çerez sorular :
- T. C. ibaresini Kimler kaldırmaya çalıştı
- T.B.M.M ye Türk bayrağı ile girilmesini yasaklayanlar kimler ?
- PKK yı kim meşrulaştırdı ?
- Ergenekon diye bir örgüt uydurup canının istediğini içeri tıkanlar kimler ?
- Bankalar neden yabancılara satılıdı
- İletişim , demir çelik , doğalgaz ... sanayileri neden yabancılara satıldı
- Yeraltı ve yerüstü madenleri neden yabancılara satıldı
- Yabancılara Toprak satışları ile ilgili kanunları kim çıkarıd ve hangi dönemde yabancılıara en çok toprak satışı yapıldı ?
- G.D.O lu ürünlerin Türkiyeye girişini kimler serbest bıraktı
- İsviçre hesaplarında milyar $ a yakın nakdi olan kim ?
- Adaları yunanlılara kimler verdi (Halen medyadan ses yok)
- YUnana Kriz nedeni ile Türk halkının vergisinden 4 Milyar doları kim bağışladı (Bunu neden gazetelerin satır aralarında yazdılar)

.... binlercer sıralanabilir
bu adam AKP yi gerçekleri çarpıtarak savunmuş , Rakamlar tam tersini söylüyor (Bu arada Hiçbir partiye oy vermedim oyumu hep geçersiz atarım)

ve dahasını isteyenlere :
http://www.akpgercegi.com/ak-icraatlar1 ... craatlari/
demekki saçmalayarak olmuyormuş

Geri