Olimpiyatların Ülkesinde Yapılmasını İstememek

Kodla Büyü

oyungezer

Süper Üye
Süper Üye
Evet arkadaşlar haberlerde duyuyoruz bir kısım insanların olimpiyatların İstanbul'a verilmemesine sevindiğini falan. Sosyal medyadan falan takip etmedim ancak bazı köşe yazarları ve başbakan bu şekilde diyor. Var mı takip eden. Mantığı nedir acaba olimpiyatları istememenin. Yoksa böyle bir grup yok da, yine bir karşıt grup yaratma stratejisi mi uygulanıyor.

Hocam normalde Yılmaz ÖZDİL'in fikirlerini ve üslubunu pek beğenmiyorum. Ama önerdiğiniz için okudum, konuma yazmış olduğunuz mesajdan dolayı. Ancak gördüm ki Özdil kaldığı yerden devam ediyor. Her zaman yaptığı gibi, yine işin kolayına kaçmış. Şaşırmadım doğrusu. Eğer bu konuda detay konuşmak isterseniz konuşurum, ancak polemik olmasın boşver diyorsanız susarım. İyi akşamlar.

Olimpiyatları keşke kazanmasak demiyorum ben ama diğer ülkelerin heyetinde sporla uğraşan kişiler, olimpiyatlara katılmış oyuncular varken bizimkiler yine anası, bacısı, karısı derken sülalecek sıralanmışlar. 915.000,00 TL faturayı nasılsa benzine yapılacak zamla çıkartırlar.

oyungezer hocam,
niyetim kesinlikle polemik yaratmak değil.
detayları merak ediyorum.
paylaşırsanız sevinirim.

ayrıca Tuna Kiremitçi'nin bu konu ile ilgili yazısını da ekliyorum.
ve unutmadan hemen belirteyim ki bu yazara da aynen katılıyorum.
en içten saygılarımla,
hoşça kalın!...
http://www.aydinlikgazete.com/yazarlar/ ... itabi.html

Geri