Olimpos Tavsiye

Kodla Büyü

misso021

Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar tatil için olimposu tercih eden ve memnun kalan(fiyat-ulaşım-kalite-konum) varsa fikirlerini paylaşabilirlerse sevinirim bu yaz gitmeyi planlıyorum daha önce hiç görmediğim bi yer.

Kurban bayramında gitmiştim, görülmesi gereken yerlerden, genelde fiyatlar çok pahalı değil(konaklama+ sabah kahvaltısı + akşam yemeği= 40 tl) , muhteşem güzellikte bir doğası var, denizi çok güzel, yeşile ve denize doyacağın bir yer(tabi sıcak aylarda,mayıs-kasım sonu) , istersen kaya tırmanışıda yapabilirsin, yada yakınlardaki yerlerden Gelidonya fenerine ve Korsan koyuna uğrayabilirsin, ulaşım olarak yolları gayet iyiydi biz gittiğimizde, antalya merkezden kendi arabanla 30-40 dk ya gidebilirsin vede gitmen gereken yerlerden biride mutlaka Çıralı olsun, ateş ve sucuk almayı unutmayın :))

latifozturk' Alıntı:
Kurban bayramında gitmiştim, görülmesi gereken yerlerden, genelde fiyatlar çok pahalı değil(konaklama+ sabah kahvaltısı + akşam yemeği= 40 tl) , muhteşem güzellikte bir doğası var, denizi çok güzel, yeşile ve denize doyacağın bir yer(tabi sıcak aylarda,mayıs-kasım sonu) , istersen kaya tırmanışıda yapabilirsin, yada yakınlardaki yerlerden Gelidonya fenerine ve Korsan koyuna uğrayabilirsin, ulaşım olarak yolları gayet iyiydi biz gittiğimizde, antalya merkezden kendi arabanla 30-40 dk ya gidebilirsin vede gitmen gereken yerlerden biride mutlaka Çıralı olsun, ateş ve sucuk almayı unutmayın :))

öncelikle teşekkürler hocam peki konaklama için bi yer tavsiyesi verebilir misiniz?

Bayram's ve Türkmen var, Bu ikisi diğerlerine göre daha iyi ve yakın. Kadir's biraz uzak denize ama arabayla servisi var onunda.

En fazla 3 gün kalmanız gereken güzel bir doğaya sahip antik yer... Adrasanıda yabana atmayın. Tahtalı dağına teleferikle çıkmazsanız çok şeyi kaybetmiş olursunuz...

İstanbul beyoğlunda nekadar boş beleş insan var hepsi orda... Tip dolu ortalık, eşinle gidersen rahat edemezsin. Yemeklerden fazla bir şey bekleme... İki günden fazla sıkılırsın... İlla gidicem diyorsan da adrasana ya da çıralıya gidin, yanartaşlara gitme para tuzağı... Olimpos ören yeri bir halta benzemiyor, denize anca içerisinden girip gidebiliyorsun, yani her denize girişte müzeye para vereceksin. denizde şezlong yasak. Ama denize diyecek laf yook bildiğin çarşaf...

ahmetismet' Alıntı:
İstanbul beyoğlunda nekadar boş beleş insan var hepsi orda... Tip dolu ortalık, eşinle gidersen rahat edemezsin. Yemeklerden fazla bir şey bekleme... İki günden fazla sıkılırsın... İlla gidicem diyorsan da adrasana ya da çıralıya gidin, yanartaşlara gitme para tuzağı... Olimpos ören yeri bir halta benzemiyor, denize anca içerisinden girip gidebiliyorsun, yani her denize girişte müzeye para vereceksin. denizde şezlong yasak. Ama denize diyecek laf yook bildiğin çarşaf...

:+1:

hocam bence hiç gitme. ben gittim hiç beğenmedim bana bi güzelliği bi çekiciliği yokmuş gibi geldi, yosunlu kurbağalı bir dere denizle birleşiyor arka tarafta tarihi eser bi kaç yapı. gerçi karadeniz bölgesinde olduğum için de bana çekici gelmemiş olabilir. bu arada plajada hep taşlıktı. tekrar gider miyim hiç sanmam.

ahmetismet' Alıntı:
Değil olimpos tatilden vazgeçmek üzereyim. Tatil yapacağız diye adamın aklını karıştırmaya gerek yok :mrgreen: gerçi aklına mukayet olamayan adam evde tv başında da şüpheye düşebilir..

Geri