Oluşturduğum parolayı kaldıramıyorum.

Kodla Büyü

samimi 75

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bilgisarımdaki administratore parola koydum.ben bu parola korumasını kaldırmak istiyorum ama parola kaldır işareti yok.Dolayısı ile kaldıramıyorum.Şifreyi biliyorum.İstediğim korumayı kaldırmak.

Oluşturduğum parolayı kaldıramıyorum. 19 Eyl 2008 9:55 Alıntıyla Cevap Gönder
Arkadaşlar bilgisarımdaki administratore parola koydum.ben bu parola korumasını kaldırmak istiyorum ama parola kaldır işareti yok.Dolayısı ile kaldıramıyorum.Şifreyi biliyorum.İstediğim korumayı kaldırmak.
http://www.bilgisayarbilisim.net/xp_sif ... 27036.html
Bu linkteki uygulamayı yapabilirsin ama yönetici modunda oturum açmalısın. yada yönetici modunda oturum açtıysan.
Bilgisayara sağ tıkla Yönet de sonra Yerel Kullanıcılar / Gruplara Tıkla. Sağ menüden Administrator e sağ Tıkla Parola Belirleye Tıkla. Parola Kısmını boş bırakarak ilerle böylece parolayı kaldırmış olursun:)

hocam güvenli modda çalıştır bilgisayarı. iki oturum olacaktır bir taanesi senin oturumun biriside şifresiz yönetici oturumu. Şifresiz oturuma girip diğer oturumun şifresini iptal edebilirsin.

hocam güvenli modda çalıştır bilgisayarı. iki oturum olacaktır bir taanesi senin oturumun biriside şifresiz yönetici oturumu. Şifresiz oturuma girip diğer oturumun şifresini iptal edebilirsin.

Geri