OLUMLU BT KURALLARI :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan soprano
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

soprano

Üye
Arkadaşlar geçen hafta sınıf yönetimi adında bir seminer aldık ve çok faydalı bir seminerdi. hocamıza bt sınıfında kullandığım afişleri anlattım. bt afişleri başlığı altındaki afişleri kullanıyorum. hocamız bunların kesinlikle yanlış olduğunu ve çocuklar üzerinde pek bir etkisinin olmayacağını, olumlu cümleler kurmamız gerektiğini söyledi. ben de afişlerdeki cümleleri kendimce değiştirdim. henüz word belgesine yazdım ama en kısa zamanda afiş haline getireceğim. benden hızlı davranan olursa ve paylaşırsa sevinirim :)

Ekli dosyalar

teşekkürler hocam...yalnız aklıma takılan bir nokta var...kuralları koyarken sen dili kullanmışsın...ben dilini kullanmak daha etkili olmuyormuydu...seminer hocasına göstermişmiydin son halini?
• Bilgisayarı kapatınca, tekrar açmanız gerekiyorsa 15 sn bekledikten sonra açınız
yerine
• Bilgisayarı kapatınca, tekrar açmamız gerekiyorsa 15 sn bekledikten sonra açalım gibi...

Olumlu ve ben dili bir arada, arkadaşlar bir de kuralların az sayıda olması gerekiyor. En faz 5 kural diyebiliriz. Ben arasından kendi işime yarayacak olanları seçtim. Ayrıca kuralları sene başında öğrencilerimizle birlikte koyarsak daha etkili olur. Herkese iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

dediğiniz gibi daha güzel olabilir, ben son halini seminer hocasına göstermedim. bir de kuralları sayfa sayfa düzenlersek ve resimlerle desteklersek daha güzel olacaktır. henüz vakit bulamadım

cagdasca' Alıntı:
Olumlu ve ben dili bir arada, arkadaşlar bir de kuralların az sayıda olması gerekiyor. En faz 5 kural diyebiliriz. Ben arasından kendi işime yarayacak olanları seçtim. Ayrıca kuralları sene başında öğrencilerimizle birlikte koyarsak daha etkili olur. Herkese iyi çalışmalar.

Biz bilişimci 2 kişiyiz, şimdi bizim öğrenciler bunu şöyle anlar hocam... Bizim hocalar sandalyelerini düzeltip öyle çıkarlarmış sınıftan bizim düzeltmemize gerek yok :D

HOCAM SÜPER OLMUŞ...
Bende BT Kurallarını asarken bu tarzda ifadeler arıyordum ama bulamamıştım...
Bunlarında çıktısını alıp asıyorum hemen :)
Teşekkürler Hocam.

uyurgezer' Alıntı:
bende resimlerle desteklenmiş hali paylaşıyorum. umarım işinize yarar.

Çok teşekkür ederim hocam. Öğretmenlikten bu kadar uzaklaştırma çabalarına direndiğim bu zor zamanlarımda mesleğimin inceliklerini ortaya koyduğun için teşekkür ederim.

kuralların son halini görmemiştim, neredeyse 1 yıl olmuş. herkes üzerine birşey ekleyince çok faydalı bir çalışma olmuş. katkıda bulunanlara teşekkürler...

Geri