Olumsuz Başlık Açanlara

Kodla Büyü

ibrahim_hoca

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Size ne dense az..İflah olmaz doymak bilmez, kanaat etmez, rahatına düşkün halinizden vazgeçin, öğretmelik yapmaya alışın.

ben söylemiştim bir insanda kanaat olmazsa ne versen daha fazlasını ister :D

Ders zorunlu olsun bizim olun yeter diyenler şimdi olduda ne oldu diyor ilginçç.....

aman hocam onların da kendi fikri saygı duyalım boşver biz işimize bakalım doğru olanı anlayacaklardır zamanla

ibrahim_hoca' Alıntı:
Size ne dense az..İflah olmaz doymak bilmez, kanaat etmez, rahatına düşkün halinizden vazgeçin, öğretmelik yapmaya alışın.
tüm cümlelerinize katılıyorum..zaten bence 3 yıl boyunca bunca zorluklarımızın sürmesi bu tipte insalar yüzünden..neyseki çok şükür bitiyor rezilliklerimiz..

ibrahim_hoca' Alıntı:
hocam bende dersin gelmesine memnun oldum ama sizin gibi düşünmeyen insanlara böyle ithamlarda bulunmaya hakkınız yok açıkcası isteyen istediğini düşünür

herkesin düşüncesine saygımız var ama olumsuz konuşan kişiler başkalarını haklı çıkarmış oluyor.çok güzel bir adım atılmış ders zorunlu olmuş 5.6. sınıfta notumuz olacak şimdilik daha ne istenebilir ki

Harbiden ya içim bulandı bu bencil düşüncelerden. Sevincimi yaşayamıyorum bea... :sleep:

bunlar iki gun sonra mudur bana anahtarligi duzsnle dedi mudur bana ole dedi bole.desi.diyecekler cektigimiz skntilari hepimiz biliyrz ya su an isin bitnce.gidersn okulindan istersen hayir demwyi ogrenin grektiginde ki ben yardm edilmesinden yanayim dwrsler akdamadihi takdirde sonucta her bransta var fenci prohelerle bazilari yarismalarla ugrasiyor bazilari sergi baİlari aglayan cocuklarla lutfen artk gecmisi aramayain gecmiste.kalmayin

okadar saçma başlıklar varki yöneticiler silsin lütfen ben 5-6da zorunlu olmasına bile çok sevindim umarım 7-8dede zorunlu olur devamı gelir inşallah.insanlar ne bekliyor ders tabiki zorunlu olsun istiyoruz ders olmadan formatörlük diğer adıyla rehberlik olmuyor sınıflar kapatılıyor ders seçilmiyor norm fazlası olup resen atanıyoruz ve benim ilçemde hala okul yetersizliğinden atanmayan norm fazlası varken tabiki dersin zorunlu olması beni bir nebze sevindirdi.

Bi de bu arkadaşlar yine işleri biz yapmak zorunda kalacağız demiyolar mı arkadaş sen ..... oldukça semeri vuran çok olur. :x

insan bu kadar sinir edilebilir...bazı öğrtmenler yazıyorduya bizimle alakalı haberlerin altına böyle böyle btciler var diye işte bu arkadaşlar yüzünden.derslerimiz iiçin çabaladık ama çok zor olduya işte bunlar yüzünden.

Geri