onaylamazsa ne yapabilirim

Kodla Büyü

haliluysal

Site Gezgini
arkadaşlar ben bir ilçe de daha yeni stajerliği kalkmış bir öğretmenim bilgisayar kurslarına katılmak istiyorum ama ilde açılan kurslara kurslara gidemiyormusuz bende merkezi kurslara başvurdum ama müdür onaylar mı onaylamaz mı bilmiyorum biraz cinstir müdürüm gıcıklığına yine onaylamaz bugün söyleyeecğim onaylamasını ya onaylamazsa ne yapayım çok geri kaldım kursa gitmek istiyorum bazılarına bir fikri olan varmı

Müdür onaylamaz red ederse oraya bir gerekçe girmek zorunda eğer kabul edilebilir bir gerekçesi yoksa ilçede hizmet içi eğitimden sorumlu bir memur oluyor onunla temasa geçin.

Unutulmuş onayların hesabı sorulabileceğini sanmıyorum. Fakat son günlere doğru müdür uyarılabilir "sayın müdürüm bir başvurum vardı acaba onaylayabilirmisiniz" diye. Zaten genelde sorun çıkarmadan onaylıyorlar.

hocam mebbis te başvuru yapmaya çalıştım ama il ilçe uymadığı için başvuru gerçeklerşmedi yazıyor il hizmet içi eğitimi aradım kusura bakmayın sadece merkezleri kabul edebiliyoruz dedi ama okulumda bir öğretmenin hala adresi merkeze kayıtlı o başvuru yapabiliyor sanırım ikmatgahla mı ilgili bilemiyorum

derdim hesap sormak değilde acaba ilçeden veya ilden bu durum düzeltilebilir mi diye merak ettim.. :( :( çok da umutlanmıştım fena canım sıkıldı...

bilmiyorum hocam ama il gidemezsin dedi kestirdi attı size açılmadı o kurslar merkez öğretmenlerine açıldı dedi aynen bende çok umutluydum umudum kırıldı

BBNET
Geri