balıkesirde yayınlanan liseler dışında görevlendirme yapılmadı değil mi hocam?mavi85' Alıntı:balıkesir bugün
btnotlari' Alıntı:
Bu konuda bilgi verebilir misiniz arkadaşlarsaltan' Alıntı:arkadaslar onaylanan illerde 1.madde nasıl uygulandı.
fatih projesinin uygulandığı okullarda boşluk oldumu.
yoksa bu şarta bakılmadı mı?
Yozgatta,Fatih projesinin olduğu okullar dolmadan diğerlerine de görev verilmeyeceği toplantıda söylenmişti öncelikle onlar belirlendi kalanlar kendi okullarında görevlendirildi,boşluk olmadı..katalizör' Alıntı:Bu konuda bilgi verebilir misiniz arkadaşlarsaltan' Alıntı:arkadaslar onaylanan illerde 1.madde nasıl uygulandı.
saltan' Alıntı:arkadaslar onaylanan illerde 1.madde nasıl uygulandı.
mavi85' Alıntı:balıkesir bugün
btnotlari' Alıntı:
hocam basladnz mı yani yazınız okula geldi mi? bende burdurdayım ilçeye gelmedi hala baslayamadık..esraay_20' Alıntı:burdur 15 ekimde onaylandı. ben hem kendi okuluma hem anadolu öğretmen lisesine btr olarak görevlendirildim. Ayrıca tml dede 12 saat ders karşılığında görevlendirildim. Bakalım nolcak?
istanbul patlatacak bombayı :+1:ngezen' Alıntı:istanbulllll hala tık yokkkk :-1: bayramdan önce belli olsada rahat geçirsek bayramı kendimi topun ucunda hissediyorum