onboard ekran kartından çift ekran çıkışı

Kodla Büyü

stattlich

Aktif Üye
arkadaslar yeni bir anakart alcaz okula. arastırdım bazı anakartlarda onboard ekran kartının birden fazla cıkısı aynı anda mevcut. örnek olarak verdigim linkte var. ama bu ekran kartının cıkıslarını aynı andan kullanıyormusum. vga ile dvi yda hdmi cıkısından 2 görüntü almak istiyom biri ekrana digeride projeksiyona. bu tur ekran destegi olan anakart bliyormusunuz yardımcı olursanız sevinirim. işlemci tercihim amd.

http://www.gigabyte.com/products/produc ... x?pid=3520

konuyla dolaylı olarak (hocam kızmayın :)) )
labda exper bilgisayarlar var. Yaklasık 15-16 adet... Onboard ekran kartı.
ancak monitörleri onboard ekran karta taktıgımda görüntü yok, hariciye taktıgımda görüntü var...

Bozuksa hepten mi bozuk olur yahuuu

siz simdi onboard diyince sorayım dedim

hocam biosdan ayarı var harici ekran kartı varsa onboardı kapatmıstır bios.

benim soruma yanıt verebilcek bir arkadas lutfen

Ekran kartı modeli bilmiyorum ama; tek çıkışlı ekran kartını 15-20 tl gibi bi fiyat vererek de çift çıkış yapan çoklayıcılar var bizim okulda bi çok öğretmen kullanıyor bu şekilde performans olarak da uygun.

tahtakama' Alıntı:
Ekran kartı modeli bilmiyorum ama; tek çıkışlı ekran kartını 15-20 tl gibi bi fiyat vererek de çift çıkış yapan çoklayıcılar var bizim okulda bi çok öğretmen kullanıyor bu şekilde performans olarak da uygun.
çoklayıcılar gölgeli görüntü verebiliyor.. aslında çoklayıcının yenisi de takmıştım ama benimkinde sorun var galiba.
bence de en sağlıklısı 2 çıkışlı ekran kartı..

Geri