Online Film İzlerken PC Kapanıyor?

Kodla Büyü

smile52

Site Gezgini
Daha önce de olmuştu. İnternette film izlerken bilgisayar kapanıyor. Hatta TV ile izlerken de kapanmıştı bi ara. Genelde HD film sitelerinde oldu. Choreme ile izliyordum filmleri. Bilgisayarı yeniden açtım pat yine kapandı. 3'üncü açılışta ancak açıldı. Explorer ile izlerken kapanmadı. Sebebini yada çözümünü bilen var mı?

hiçbir hata vermeden direkt kapanıyor... güncel virüs programı da var :)) bellekle alakalı olabilir mi acaba???

Ekran kartıyla ilgili bir sorun. Genelde Dell marka olanlar yapıyor. Film penceresini açın ama oynata basmayın. Pencerede sağ tıklayıp Ayarlara girin ve "Donanım hızlandırma özelliğini etkinleştir" seçimini kaldırın veya seçili değilse işaretleyin.

yataylimit' Alıntı:
Ekran kartıyla ilgili bir sorun. Genelde Dell marka olanlar yapıyor. Film penceresini açın ama oynata basmayın. Pencerede sağ tıklayıp Ayarlara girin ve "Donanım hızlandırma özelliğini etkinleştir" seçimini kaldırın veya seçili değilse işaretleyin.
Samsung smart Tv ile izlerken de kapanmıştı hocam daha önce. Bir de yanılmıyorsam chrome ile izlerken kapanmıştı daha sonra explorer ile izledim kapanmamıştı

ben de sony var bi ara bende ded yapıyordu.. internet az çekiyordu o yüzden yaptığını zannediyordum wın az çekiyordu sonradan wınn çekmesi düzeldi..kapanma olayı ortadan kalktı..

Geri