Hayırlu olsun. Kazasız belasız kullanın inşallah.Bugün Juke aldım.Yeni juke da bagaj ve arka koltuk mesafesi baya artmış . Aracın dış tasarımı eski modellere göre daha bi makyajlı ve güzel. Fiyat 1365 e kadar indirdim. Normalde anahtar teslim 1483. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Hayırlı olsun güle güle kullanınBugün Juke aldım.Yeni juke da bagaj ve arka koltuk mesafesi baya artmış . Aracın dış tasarımı eski modellere göre daha bi makyajlı ve güzel. Fiyat 1365 e kadar indirdim. Normalde anahtar teslim 1483. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
omoda olmasın ?kesinlikle omodo 5
iyi ki düzelttinizomoda olmasın ?
Arabanın adını bilmeden öneride bulunmanız da ne bileyimmmiyi ki düzelttiniz
hadi git ötede oyna biraderArabanın adını bilmeden öneride bulunmanız da ne bileyimmm
Bir de komodo ejderi var. Ordan karıştı heralde
?Emredersin?hadi git ötede oyna birader
Ben de şubat ayında juke aldım 1280 e.Bugün Juke aldım.Yeni juke da bagaj ve arka koltuk mesafesi baya artmış . Aracın dış tasarımı eski modellere göre daha bi makyajlı ve güzel. Fiyat 1365 e kadar indirdim. Normalde anahtar teslim 1483. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Sagolun .İlk başta mokka denedim bayide.içine girince bir darlanma geldi içime .çok dar içi .eski Nissan juke un arka tarafı biraz dardı. Yenisinde genişletmişler. Bagaj da artmış. Bir de Mokka 1.2 prutect motorla ilgili çokça şikayetler var internette. Japon da sorun olmuyo . 10 sene eski juke a bindim 2013 model.nerdeysehiç kaputu bile açmadım.Sorunsuz araba kesinlikle japon.ayrica mokkada suv dan çok hatcback görünüm var. Nissan juke her yönüyle suv bir araç.Ben de şubat ayında juke aldım 1280 e.
Ablam da mokka var. Mokka nın içi daha dar, tavanını sevmedim.ama direksiyon ve koltuk ısıtma, 360 derece ön kamera vs özelliği daha çok.
Hayırlı olsun