Opel Mokka mı nissan juke mu?

Kodla Büyü

rainman

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba. opel nokia 1.2 edition ve yeni nissan juke Tekna araçlaŕindan birini almayı düşünüyorum.2 side başlangıç paketi. Bütçem başlangıç paketleri düzeyinde hangisini tavsiye edersiniz? Ya da 1400 civarı suv tavsiyeleriniz nelerdir?

Son düzenleme:
Opel Peugeot ve Citroen de kullanılan 1.2 motorlarda triger kayısı sorunu yaşanıyor. İnternette aratırsanız görürsünüz. Onun dışında ben olsam mokka terch ederdim.

2012 Astra 1.3 cdti ve 2023 Corsa 1.2 otomatik sahibiyim

Son düzenleme:
Sıfır mı alacaksınız? Opel kullandım çevremde de görüyorum. Şahsım adına opeli pek sevemedim. İkisi arasında kalsam isim olarak mokka olabilirdi ama içime de pek sinmezdi.

Opel bana itici, ağır, hantal ve çok sert geliyor.

Yaris cross hibrit ve jeep Avenger şu sıralar çok hoş geliyor gözüme. Bütçenizin biraz üzerinde ama.

Yaris küçük gelebilir belki birinci aile aracı olacaksa. Gerçi juke büyüklük olarak nasıl bilmiyorum sadece yolda hareket halinde gördüm. İçini incelemedim.

Son düzenleme:
Temmuz sonuna kadar austral en mantıklı seçenekti. 1590 a verdiler. Şuan 1850 yapmışlar. Tüm markalar zamlandı. Hala düşecek diyen akıllılar var. Ne alırsanız alın bir an önce alın bence o paralara alınabilecek en mantıklı seçenek hala corolla vision plus. Suv olarak b suvlar eder o paraya hepsinin arkası çok dar.

Vitara tek geçerim. Şuan Başlangıç paketi 1300 gibi veriyorlar bildiğim kadarıyla. Ayrıca araç hybrit ve en sorunsuz Japon mühendisliklerinden.

1400 vermişsiniz 200 daha verin C suv seat ateca alın. O kadar harika bir araç ki anlatamam. Ha B suv olsun illa derseniz de seat arona bakın. O da güzel ama ateca gibi geniş değil.

Citroen c4 için ne dersiniz . Boşu 1.320 civarı.aslında hatchback. Ama suv gibi.

Hocam Juke kullanmadım ama Mokka son kasa kullandım. Aracın arkasına biri binecekse vay haline araç tahtadan hallice. 1.2 puretech motor da üstteki arkadaşın yazdığı gibi sorunlar var.

Fiat egea cross otomatik 1.6 mjet şimdi burada fiatı kötüleyecekler olacak ama 1.6 motoru kullananların yorumlarını dikkate almanızı öneririm.

Ben japon veya kore alırdım hocam . Bu yüzden tercihim juke . Tabi şu an için chery yükselişte bayağı sürmedim bilemiyorum. 3 4 kişilik aileniz varsa c suv bakmanız daha iyi olur . Çevremde 3008 tuscon çok görüyorum tabi il il değişebilir bu durum . Youtube da 2cr Serhat İnci ve And Mehmet Çetin gibi kanallar var vaktiniz varsa izleyin derim .

Hocam mokkalarda kronik el freni düğmesi sıkıntısı var. Küçücük bir şey diyorsun ama bozulduğu zaman tüm aksamın toplu değişmesi gerekiyor. Çok güzel araba ama bu durum can sıkıyor

Hocam, Chery Tiggo 7 tavsiye ederim, mokka'ya ve jukeye göre büyük, geniş, parasını fazlasıyla hak ediyor.

Bugün Juke aldım.Yeni juke da bagaj ve arka koltuk mesafesi baya artmış . Aracın dış tasarımı eski modellere göre daha bi makyajlı ve güzel. Fiyat 1365 e kadar indirdim. Normalde anahtar teslim 1483. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Bugün Juke aldım.Yeni juke da bagaj ve arka koltuk mesafesi baya artmış . Aracın dış tasarımı eski modellere göre daha bi makyajlı ve güzel. Fiyat 1365 e kadar indirdim. Normalde anahtar teslim 1483. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Hayırlu olsun. Kazasız belasız kullanın inşallah.

Hayırlı olsun güle güle kullanın

Ben de şubat ayında juke aldım 1280 e.
Ablam da mokka var. Mokka nın içi daha dar, tavanını sevmedim.ama direksiyon ve koltuk ısıtma, 360 derece ön kamera vs özelliği daha çok.
Hayırlı olsun

Ben de şubat ayında juke aldım 1280 e.
Ablam da mokka var. Mokka nın içi daha dar, tavanını sevmedim.ama direksiyon ve koltuk ısıtma, 360 derece ön kamera vs özelliği daha çok.
Hayırlı olsun
Sagolun .İlk başta mokka denedim bayide.içine girince bir darlanma geldi içime .çok dar içi .eski Nissan juke un arka tarafı biraz dardı. Yenisinde genişletmişler. Bagaj da artmış. Bir de Mokka 1.2 prutect motorla ilgili çokça şikayetler var internette. Japon da sorun olmuyo . 10 sene eski juke a bindim 2013 model.nerdeysehiç kaputu bile açmadım.Sorunsuz araba kesinlikle japon.ayrica mokkada suv dan çok hatcback görünüm var. Nissan juke her yönüyle suv bir araç.

Son düzenleme:
Mokka , motor sorunlu değil sadece narin bir motor. İçi tamamiyle siyah oyuzden içi küçük olan aracı sahada küçük gösteriyor. Teknolojik bir araç.

Juke, motor olarak performans anlamında mokkanin yanından geçemez,teknolojik olarak çok zayıf bir araç. Hele ki multimedya dillere destan. İçi mokka gibi dar,

Ateca, araç oldukça geniş güzel ancak Hiç piyasası yok. Piyasası pişman eder.

Austral, paran varda alınır hocam.

Chery, teknolojik anlamda zirve ama ben bu markaya ısınamadım.

B-suv olmasa da olur derseniz Corolla alın

Genişlik anlamında b-Suv için ilgilendiğiniz araçlar küçücük (b-suv tavsiyesi Kamiq )

Geri