Optik form Okuyucu ve Program Hakkında

Kodla Büyü

bigeast

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba Sayın Hocalarım. Okulumuza küçük ölçekli optik form okuyucu ve bunu değerlendirebilecek bir sistem almayı düşünüyoruz. Nasıl bir yol izleyebiliriz, deneyimi olanlar yardım edebilirlerse sevinirim.

TEST OKUR DİYE PROGRAM VAR İNTERNETTE SİTESİ VAR 270 TL CİVARI BİŞEY 2 SENEDİR KULLANIYORUZ GÜZEL

optikos programı var sbs için 400 tl analiz ve okuma işlemi için. aldık herşey güzel yolunda ama kesinlikle tarayıcı ile uğraşmak kağıt koy al tekrar koy tarat derdi yaşamak istemiyorsanız çünkü epey zaman alıyor düzgün otomatik kağıt alan bir tarayıcı alın derin. biz çünkü hamallıktan çok yorulduk.

Kayseri firmasının ürünü olan (Optik Okuyucu + Optik Program) optijet programını kullanıyorum.
Optik okuyucu basit ve demir yığını gibi görünse de ortalama bir kullanım sunuyor( Arada kağıdı okumada sıkıntı çıkartabiliyor). Program ve sistem stabil çalışıyor. En önemlisi sınırsız destek alabiliyorsunuz. Bugüne kadar ki en çok talep de bulunan bir kişi olarak hiç hayır demediler. İş yoğunluğuna göre hep çözüm ürettiler.
Yalnız şunu aktarmam gerek ise okul tek ders ve çoklu ders sınavların da , ortak ve eş zamanlı sınavlarda standart raporlamaları pek iş görmüyor. Kendiniz raporları düzenlemeniz gerekiyor. Ki bu konuda her zaman servisten destek aldım.
Kısacası uygun fiyata stabil ve esnek yazılım. En önemlisi sınırsız destek. Optik kağıt konusunda da uygun fiyatlarla da yardımcı oluyorlar.

Hakikaten az önce videolarına baktım,çok güzel bir yazılıma Optikos benziyor.

Geri