:+1:mustafa_ogr' Alıntı:Asıl soru, Nasıl Kullanılır?
Optik form ve soru kâğıdını aynı sayfada tasarlamanızı kâğıt tasarrufu için çok güzel buldum. Peki, easytestmaker sitesinde optik okuma işlemini nasıl yapabiliyoruz?omata' Alıntı:Yazıcı Kyocera 6530(üsten tarayıcı beslemesi olsun yeter), kullandığım program testmaker
Yaptığımız işlem,
1-Sınıfları e-okuldan programa tanıttık.
2-Programı kullanarak bir form hazırladık aşağıda örneğini yükledim
3-Testmakerla hazırladığımız word formatındaki boş optik formu öğretmenlere mail attık.
4-Hazırlanan sınavları tarayıcıda toplu okuttuk ve programa dosyadan oku seçeneğini kullanarak toplu bir şekilde sınav kağıtlarını okuttuk.
5-Değerlendirme sonuçlarını ve istatistikleini programdan aldık.
ersun' Alıntı:sayın hocam onunla hiç uğraşma verdiğim linke bak oradan programı al cihaz yerine web kamera bile olabilir. ben üç yıldır bunu kullanıyorum. lisans yenileme 20tl. idi.
http://www.testokur.com/
hocam ben demosunu kullanıyorum şimdilik testmakerın sürekli yanlış yerleştirdin kağıdı hatasını alıyorum nerde yanlış yapıyorum. aşama aşama anlatabilir misiniz test maker ın tarayıcı ile kullanımınıomata' Alıntı:Yazıcı Kyocera 6530(üsten tarayıcı beslemesi olsun yeter), kullandığım program testmaker
Yaptığımız işlem,
3-Testmakerla hazırladığımız word formatındaki boş optik formu öğretmenlere mail attık.
4-Hazırlanan sınavları tarayıcıda toplu okuttuk ve programa dosyadan oku seçeneğini kullanarak toplu bir şekilde sınav kağıtlarını okuttuk.
:alkis:shemonster' Alıntı:hocam ben demosunu kullanıyorum şimdilik testmakerın sürekli yanlış yerleştirdin kağıdı hatasını alıyorum nerde yanlış yapıyorum. aşama aşama anlatabilir misiniz test maker ın tarayıcı ile kullanımınıomata' Alıntı:Yazıcı Kyocera 6530(üsten tarayıcı beslemesi olsun yeter), kullandığım program testmaker
Yaptığımız işlem,