ordu btr

Kodla Büyü
Bizde merak ediyoruz hocam. Ne zaman belli olacak? Görevlendirmeler ile ilgili sıkıntı mı yaşanıyor acaba?

Ben dün milli eğitimi aradım valiliğin onayındaymış.ayın 2 sinden itibaren geçerli olacakmış.çalışırsanız ekders alınıyormuş

Re: Ynt: ordu btr

Arkadaşlar onay çıkmış, 2 eylül başlangıç yapmışlar, seminer dönemi tam ekders alacağız.

Ordu Mem de görevli arkadaşlar ek ders konusunda yani 02/09/2013 den itibaren haftalık 18 saat ödenmesi ile ilgili bir mail gönderirlerse ilgili okul müdürlüklerine bizlerde idarelerle uğraşmak zorunda kalmayız. sonuçta sene başı hepimiz fazlasıyla mesai harcadık okullarda sınıf bilgisayarları, BT sınıfları, yazdan kalan arızalar hatalar ne sayarsanız artık.

Yetkili arkadaşların ilgisi için şimdiden teşekkürler...

bu görevlendirme tarihleri neden 2 mart anlamadım önce 1. döenm sonuna kadar sonrada 2. dönem sonuna kadar olması gerekmiyormu ...

alpi' Alıntı:
bu görevlendirme tarihleri neden 2 mart anlamadım önce 1. döenm sonuna kadar sonrada 2. dönem sonuna kadar olması gerekmiyormu ...
Alpay'ım bizim muaf Fatih'le aranız nasıl?
Fatsa Mehmet Akif'ten selamlar...

hocam bende ordudayım mail ıstemıssınız ek ders olayında herhalde ıdarenız btr onayınızın ust yazısında yazan tarihe ve altta yazan bılmem ne ekdes yonetmelıgının kaçıncı maddesı dikkat ederler herhalde 18 saat alınır yeni mi öğreniyolar bu durumu kendi ek derslerinde şüpheye düşüyorlarmı hak etti etmedi diye acaba bu herifler merak ettim akşam eve gittiklerinde acaba bugün calıstım hakettım yada etmedim deyıp ekderslerınden hıc 3 eksık bes eksık yazdıklarını da görmedim

Ordu milli eğitim'in sayfasındaki görevlendirme yazısını kaldırmışlar. Acaba bir düzenleme mi yapılıyor ? Bir de görevlendirmeler 02/03/2014'e kadar yapılmıştı. Mart ayından sonra tekrar görevlendirme yapılır mı ve bu görevlendirme ara tatili de kapsıyor mu acaba ? Bilgisi olan biri var mıdır acaba ?

Geri