Ordu Formatör öğretmen görevlendirme başvuruları başladı.

Kodla Büyü
Merak edip dün birkaç yere sormuştum Ordudaki durumu öğrendiğim kadarıyla sadece bilişim öğretmenlerinin görevlendirmeleri yapılacakmış. Eğer okullarda ihtiyaç devam ederse diğer branşlardan belgesi olup istekte bulunanlar görevlendirilecekmiş. Mişli muş.lu oldu ama duyum sağlam...

birisi eskişehir MEM'e bu konuda ordu ve diğer illerin bulduğu çözümü anlatsa artık hala anlamıyorlar yazı bekliyorlar

hocam ordaya ankaradan bakanlıktan yazımı geldi_? bu diyarbakır bakanlıktan yazı bekliyor hala orduya gelmişse yazı diyarbakıra neden gelmiyor

Hocam Ordu bu formatörlük mevzusunda en sistemli ve en düzenli iş yapan illerin başında geliyor. (3 senedir Ordu'dayım benim gözlemlediğim ve önceki snlerden duyduklarım sebebiyle böyle düşünüyorum). Eğitici formatörler ile görüştüğümde mutlaka yapılacağını ama okulların ve öğretmenlerin düzene girmesi beklendiği için biraz vakit alacağını söylemişlerdi.
Yazı falan geleceğini, yok bakanlığın beklendiğini hiç duymadım. Zaten mantık olarak bizim bakanlıkla falan bir ilgimiz yok. Sonuçta okulumuz içerisindeki görev şeklimiz belirleniyor. İlde ilçede merkezde taşrada başka bir kurumda başka bir vazife üstlemiyoruz.

Geri