Teşekkür ederim hocam begenilmesine sevindim ben de sizin sunumlarınızın sıkı takipçisiyim emek veren herkesin emeğine sağlık diyelimahmetfx' Alıntı:Hocam sorularını çok beğendim, eline sağlık. Gerçekten orjinal. Öğrenciler şu nedir, bu nedirden çok sizin hazırladığınız tarzdaki soruları seviyor, ben de 2. sınavda öyle yaptım ve artık öyle devam edeceğim..
duyu81' Alıntı:5. Telefonla sizi arayan biri polis olduğunu, kimlik bilgilerinizin bir terör örgütü tarafından ele geçirildiğini ve kullanıldığını söyledi. Sizi bu durumdan ve cezadan kurtarabileceğini, bunun için belirttiği adrese veya banka hesabına para göndermenizi söyledi. Bu durumda aşağıdakilerden hangisini yapmanız doğru ve güvenli olur?
A) İstediği parayı hemen yatırırım.
B) Banka bilgilerimi ve şifrelerimi söylerim.
C) Polis karakoluna gidip doğruluğunu sorarım.
D) İnanmayıp onu dövmek için verdiği adrese giderim.
Bu soruyu bizim dersle ilişkilendirene ocak maaşımı gönderiyorum hadi yine iyisiniz köftehorlar ( evet evet ocak zamlı olan ) öbür sorular güzel ama hepsine çamur atmayalım şimdi
valla hocam soru bilişim suçlarıyla ilgili...zaten ilgili olmasa da güncel hayattan canlı örnek konusunda en yakın bizim dersimiz bu olay için...gayet yerinde bir soru...son zamanlarda çok fazla mağduriyet yaşandı...hatta son anda engel olmasaydım babam da kurban gidiyordu...bence dersimizde anlattıklarımızın kullanışlılığı önemli..örneğin donanım yazılımı üstüne basa basa anlatmama rağmen halen yanlış yapanlar varken sosyal medya kullanırken dikkat edilmesi gerekenleri bir kere anlattım...sosyal medyadaki başarı donanım yazılımdan çok çok fazla...neden? çünkü çocuklar sosyal medya kullanıyorlar...ve bu platformları kullanırken başlarına istenmedik olaylar geliyor...kendilerini korumak içinde ders gibi değil, öğüt gibi dinliyorlar. bu yüzden ben @bitter hocama orjinal soruları için tekrar buradan teşekkür ediyorum...duyu81' Alıntı:5. Telefonla sizi arayan biri polis olduğunu, kimlik bilgilerinizin bir terör örgütü tarafından ele geçirildiğini ve kullanıldığını söyledi. Sizi bu durumdan ve cezadan kurtarabileceğini, bunun için belirttiği adrese veya banka hesabına para göndermenizi söyledi. Bu durumda aşağıdakilerden hangisini yapmanız doğru ve güvenli olur?
Bu soruyu bizim dersle ilişkilendirene ocak maaşımı gönderiyorum hadi yine iyisiniz köftehorlar ( evet evet ocak zamlı olan ) öbür sorular güzel ama hepsine çamur atmayalım şimdi
elrond' Alıntı:valla hocam soru bilişim suçlarıyla ilgili...zaten ilgili olmasa da güncel hayattan canlı örnek konusunda en yakın bizim dersimiz bu olay için...gayet yerinde bir soru...son zamanlarda çok fazla mağduriyet yaşandı...hatta son anda engel olmasaydım babam da kurban gidiyordu...bence dersimizde anlattıklarımızın kullanışlılığı önemli..örneğin donanım yazılımı üstüne basa basa anlatmama rağmen halen yanlış yapanlar varken sosyal medya kullanırken dikkat edilmesi gerekenleri bir kere anlattım...sosyal medyadaki başarı donanım yazılımdan çok çok fazla...neden? çünkü çocuklar sosyal medya kullanıyorlar...ve bu platformları kullanırken başlarına istenmedik olaylar geliyor...kendilerini korumak içinde ders gibi değil, öğüt gibi dinliyorlar. bu yüzden ben @bitter hocama orjinal soruları için tekrar buradan teşekkür ediyorum...duyu81' Alıntı:5. Telefonla sizi arayan biri polis olduğunu, kimlik bilgilerinizin bir terör örgütü tarafından ele geçirildiğini ve kullanıldığını söyledi. Sizi bu durumdan ve cezadan kurtarabileceğini, bunun için belirttiği adrese veya banka hesabına para göndermenizi söyledi. Bu durumda aşağıdakilerden hangisini yapmanız doğru ve güvenli olur?
NOT: AHMETFX HOCAM HADİ İYİSİN BU AY ÇİFT MAYAŞLAN HARCA BAKAM...HEMİ DE ZAMLI.OHHH
mehmettuna68' Alıntı:5 ve 6.sınıflara aynı soruların sorulması bana biraz mantıklı gelmiyor, çünkü 5.sınıflar ile 6.sınıflar aynı düzeyde olsa bile gelişimsel olarak bu öğrenciler aynı seviyede değiller. 5.sınıflara bu sorular zor diye düşünürsek 6.sınıflara kolay gelecektir. Aynı konular işlendiğini düşünürsek aynı soruları yöneltmek yine mantıklı gelmiyor bana. Ama sorular gayet güzel hazırlanmış.tşkler
o zaman ortada başka bir sıkıntı var, istisnalar olabilir amaahmetfx' Alıntı:mehmettuna68' Alıntı:5 ve 6.sınıflara aynı soruların sorulması bana biraz mantıklı gelmiyor, çünkü 5.sınıflar ile 6.sınıflar aynı düzeyde olsa bile gelişimsel olarak bu öğrenciler aynı seviyede değiller. 5.sınıflara bu sorular zor diye düşünürsek 6.sınıflara kolay gelecektir. Aynı konular işlendiğini düşünürsek aynı soruları yöneltmek yine mantıklı gelmiyor bana. Ama sorular gayet güzel hazırlanmış.tşkler
Bizim 5'ler 6'lardan daha iyi yapıyor
Hocam inanin 5ler 6lardan daha basarili bircok konuda nitekim yazili sonuclarinda da bunu bir kez dah gordum. Tabi bunun sebepleri birden cok. Ornegin okilumda 5lerde mevcut 22iken, 6larda ortalama 32. 5lerde sinif yonetiminde hicbir ptoblem yasanmiyor ders islenisi super ama 6larda disiplinsizlik vb sorunlar yuzunden ders islemek cok zor hale geliyor. Sonuc olarak elbette ki farkli sorular hazirlamak isterim ama dengeyi oturtmak cocuklar icin basarisizlik gibi kotu sonuclara sebep olsun istemedim.mehmettuna68' Alıntı:5 ve 6.sınıflara aynı soruların sorulması bana biraz mantıklı gelmiyor, çünkü 5.sınıflar ile 6.sınıflar aynı düzeyde olsa bile gelişimsel olarak bu öğrenciler aynı seviyede değiller. 5.sınıflara bu sorular zor diye düşünürsek 6.sınıflara kolay gelecektir. Aynı konular işlendiğini düşünürsek aynı soruları yöneltmek yine mantıklı gelmiyor bana. Ama sorular gayet güzel hazırlanmış.tşkler
Bilisim teknolojileri öğretmeni olarak dersimizde sadece bilgisayar anlatmadigimizi bilmeniz gerekir hocam. Kaldi ki tavriniz hic hos degil bence. Dersimiz yeni yeni notla degerlendirilmeye baslandigi icin hazir bir arsivimiz yok ve biz de iyi kotu bir seyler yaparak bu eksigi gidermeye çalışıyoruz ama boyle yapici degil de kirici olunursa zir gibi gorunuyor insanları bencillige itiyor bu tavirlarduyu81' Alıntı:5. Telefonla sizi arayan biri polis olduğunu, kimlik bilgilerinizin bir terör örgütü tarafından ele geçirildiğini ve kullanıldığını söyledi. Sizi bu durumdan ve cezadan kurtarabileceğini, bunun için belirttiği adrese veya banka hesabına para göndermenizi söyledi. Bu durumda aşağıdakilerden hangisini yapmanız doğru ve güvenli olur?