arkadaşlar bu gün bir bilgisayara format tamaya çalıştım, format attırmıyor, win7 de kuramadım xp de kuramadım, masaüstülerdede oluyormu bu achı ıde muhabbeti, yada sata entegreli bir CD mi denesem.
xp deki mavi ekran hatası gibi 0000000XXXXX gibi yazılar çıkıyordu xp de, achı modu ıde yapınca düzeliyordu, win7 de de siyah ekran çıkıyor, şu an hata kodu vs aklımda değil ama win7 flashı nı okuduktan sonra format menüsü(biçimlendirme, harddiski bölme veya adı her ne ise) gelmeden önce siyah ekran çıkıyor, biosta achı ıde ayarı bulamadım o yüzden sata entegreli win7 dvd veya iso bulmam gerektiğini düşünüyorum.yakuphan' Alıntı:Format attırmıyor derken ne hata veriyor, ellettirmiyor mu kendini, kaçıyor mu sizden?
Eğer kurulumun başlangıcında sabit diski görmüyorsa, SATA entegreli bir kurulum DVD'si bulmanız gerekecek. Genelde orijinallerinde olmayabiliyor ya da varsa da sizin anakarttakine uyumlu olmayabilir.
bilmem belkide makine çok namusludur kendini ellettirmiyor olabilir.yakuphan' Alıntı:Format attırmıyor derken ne hata veriyor, ellettirmiyor mu kendini, kaçıyor mu sizden?
Eğer kurulumun başlangıcında sabit diski görmüyorsa, SATA entegreli bir kurulum DVD'si bulmanız gerekecek. Genelde orijinallerinde olmayabiliyor ya da varsa da sizin anakarttakine uyumlu olmayabilir.