orjinal windows 11'e korsan ofis kurulunca sorun oluyor mu?

Kodla Büyü

hasan

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Bir arkadaşım ünlü bir bilgisayar firmasından orjinal win11 içeren bilgisayar satın alırken görevli, windows 11'in korsan ofisi engellediğini, hatta başka korsan bir korsan program kurulduğu için windows lisansının iptal olduğu, kullanıcı hatası kabul ettini vs söylemiş. Bana arada ofis de satmak için..

İlk defa duydum, öyle birşey var mı? Webde aktım, konu hakkında birşey bulamadım.

Kendim libreofis kullandığım için öyle bir sıkıntı yaşamadım ama bana ilginç geldi?

Bak aklıma ne geldi. İlk arabamı aldığımda yıl 2004 ve sıfır imkan ile almıştım. Citroen bayi total'den akaryakıt alın dedi. Eve geldim. 1 hafta sonra depo boşaldı. Bulunduğum yerde total yok. Ben naptım evime 6 km uzaklıktaki BP'yi bırakıp, en yakın total istasyonu netten aradım buldum 35 km uzaklıktaki istasyona gidip almıştım. Uyanana kadar nerdeyse 1 yıl oldu. Gülmeyin. İlk araba olunca öyle oldu.

Bak aklıma ne geldi. İlk arabamı aldığımda yıl 2004 ve sıfır imkan ile almıştım. Citroen bayi total'den akaryakıt alın dedi. Eve geldim. 1 hafta sonra depo boşaldı. Bulunduğum yerde total yok. Ben naptım evime 6 km uzaklıktaki BP'yi bırakıp, en yakın total istasyonu netten aradım buldum 35 km uzaklıktaki istasyona gidip almıştım. Uyanana kadar nerdeyse 1 yıl oldu. Gülmeyin. İlk araba olunca öyle oldu.
Gayet normal zamanla pişiyorsun.

2 gün önce bir arkadaş win 11 olan bilgisayarına office kurmamı istedi. Daha önce birçok kez kurup sorunsuz bir şekilde cracklediğim office programını onun bilgisayarında crackleyemedim. KMS'nin meşhur windows ve office i birlikte crackleyen programını açtığımda office simgesi anlık olarak görünüp kayboldu. ertesi gün aynı dosyaları win10 olan bir bilgisayarda kullandım sorun çıkmadı.

Yolunu bulduk mu kendi çapımızda maho oluyoruz, -evet yaptım ama sor bakalım niye yaptım

Her firma kendi ürünü için tasarladığı parçayı-malzemeyi kullandırtmak istiyor. Müşteriyle olan ekonomik bağını koparmamak için yapıyor bunu. :) Ben de geçen ay yeni bilgisayar aldım ve bahsettiğiniz programların hepsini kurdum. Makine sizin istediğinizi kurabilirsiniz :)

sorunun cevabı : hayır hiçbir şey olmaz

eklemekte fayda var. özellikle öğretmen ve öğrenci arkadaşlar ofis programlarını lisanslı olarak kullanabiliyorsunuz. hatta windows için bile serial verebiliyor. açıköğretim fakültesi okuyanlar yada ylisans doktora yapanlar buralardan orjinal olarak kullanabilirler.

mesela bir keresinde online hizmetiçi eğitim aldım bir yerden üyelik vermişlerdi 5 tane ofis lisansım oldu. hala kullanıyorum.
microsoft ürünlerinde böyle fırsatlar çok fazla. malum pazarlama stratejisi.

Geri