ort. yük. ve sorumluluk komisyon görevi

Kodla Büyü

mygold

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavlarında komisyon görevi ile ilgili olarak sınavdan kaç saat önce toplanacağı konusunda yönetmelikte bir hüküm yok. gözcülükle ilgili yarım saat önce okulda olur diyor.komisyon görevi için eskiden kalma alışkanlıkla 2 saat önce komisyonu toplayan okullar olduğu gibi 1 saat önce toplayan okullar da var. sizde hangisi uygulanıyor ve mevzuata göre hangisi doğru fikir paylaşabilecek olan var mı acaba? süre konusunda gözümden kaçan bir şey mi var yönetmelikte?

Bizde ayırtman 2 saat, gözetmen 30 dakika önce okulda olsun deniyor...

bizde de komisyon görevleri 2 saat önce başlıyor ancak bazı okullarda 1 saat önceden başladığını duydum.

komisyonda görevli kişi 2 saat önce gelince ne yapıyor? :o
1 saatte her şey yetişir. şimdiye kadar da 2 saat olduğunu hiç duymamıştım

kade38' Alıntı:
komisyonda görevli kişi 2 saat önce gelince ne yapıyor? :o
1 saatte her şey yetişir. şimdiye kadar da 2 saat olduğunu hiç duymamıştım
hocam haklısınız, ama eskiden yönetmelikte 2 saat önce diye yazıyordu. şimdi kalktı ama eski alışkanlığa sahip idareciler yine 2 saat önce gelin diyor. 1 saat fazlasıyla yeterli ama biz 2 saat önce gidiyoruz.

eski müdür 2 saat diyordu ayırtmanlar için yeni müdür 1 saat diyor.... sanırım müdüre göre değişiyor...

Bt rehber öğretmeni iken aynı zamanda komisyondan yada gözcülükten ücret alabiliyormuyuz...

Müdür yardımcılarının işinie mi geldi ne bizde komisyon 1 saat gözcü yarım saat önce gelir. hatta sınav sorularını pc de hazırlamak için evrakalr bize gönderiliyor.

bizim okulda da ayıtman 1 saat önce gözcü yarım saat önce geliyor.
2 yıl önce 2 saatti.2 yıldır 1 saat.bende merak ediyrdum niye 1 saat oldu diye?
demek yönetmelikte belirtilmemiş.. :shock:

faruks' Alıntı:
Bt rehber öğretmeni iken aynı zamanda komisyondan yada gözcülükten ücret alabiliyormuyuz...

bu noktadaki uygulamalar nasıl oluyor acaba?

liseye yeni geçenlerdenim ve 4 tane görev verilmiş bile

eko9' Alıntı:
bizim okulda da ayıtman 1 saat önce gözcü yarım saat önce geliyor.
2 yıl önce 2 saatti.2 yıldır 1 saat.bende merak ediyrdum niye 1 saat oldu diye?
demek yönetmelikte belirtilmemiş.. :shock:
:+1:

mygold' Alıntı:
ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavlarında komisyon görevi ile ilgili olarak sınavdan kaç saat önce toplanacağı konusunda yönetmelikte bir hüküm yok. gözcülükle ilgili yarım saat önce okulda olur diyor.komisyon görevi için eskiden kalma alışkanlıkla 2 saat önce komisyonu toplayan okullar olduğu gibi 1 saat önce toplayan okullar da var. sizde hangisi uygulanıyor ve mevzuata göre hangisi doğru fikir paylaşabilecek olan var mı acaba? süre konusunda gözümden kaçan bir şey mi var yönetmelikte?
başka fikir belirtecek arkadaş var mı acaba?

Geri