Ortaöğretim Kurumları Fatih Projesi Semineri(Uzaktan Eğitim)

Kodla Büyü
Bence uzaktan yapılan bu eğitimlerin hiçbir katkısı yok. Ses düzeni çoğu okulda vasat.

hem millete tekrar ortalama yükseltme sınav hakkı tanındı hemde milleti eğitime cagırıyororlar, bu olay bile bakanlıgın ne kadar koordinesiz oldugunun bir gostergesidir.
:o

seminerle aynı dönemde sorumluluk sınavlarının olması seminerin etkili olması açısından sıkıntı oluşturacak.

şimdi lisede öğretmenler okula gelmek zorunda mı?
ben de btr görevlendirmesi olmadan salonumu hazırlayacağım?

arkadaşlar 1 eylül itibariyle ilkokul ortaokul lise anaokulu her öğretmen görevi başında olmak zorunda ve bu ve buna benzer sınav seminer gibi milli eğitimce verilen görevleri yapmak zorundadırlar. gelelim btr olmadan salon hazırlama işine. resmiyette göreviniz değil ama yapılacak işin zorluğu açısından basit bir iş olduğundan sıkıntı edece bir durum olduğunu zannetmiyorum. Her şeyi resmiyette aramamak lazım bence...

arkadaşlar nasıl izletecez öğretmen arkadaşlara bu semineri biz???
soru sorulabilinecek diyolar nasıl soracaz???

semineri saat 9:30'da uzem.eba.gov.tr üzerinden izleteceksiniz. Soruları mail veya telefon yoluyla iletebilirsiniz.

Valla bizde de 10 sn video akiyorsa 30 sn donuyor. Tahta meb in internetine bağlı. Herkesin canı sıkıldı bi çoğu sınıftan çıktı. Kaç senedir bu işi yapıyorlar hala sistem adam akıllı işlemiyor.

Geri