ORTA ÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVI hakkında...

Kodla Büyü

tuncay_tuncez

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Malum sınavlar perşembe ve cuma günleri 07:45 itibari ile kurumda olmak göreviyle tebliğ edildi...
1-GÖZCÜ-YEDEK gibi görevlerden YEDEK görevli personel
a-kurumda olmalı mı?
b-Durumu için irtibat görevlendirildiği kurum müdürlüğünde mi?
2-YEDEK görevlendirilen personel;
a-kurumda olması gerekmiyor ve ihtiyaç duyulmamışsa ücret alabilir mi?
b-kurumda olması gerekiyor ve ihtiyaç duyulmamışsa ücret alabilir mi?
c-ücret alırsa kaç saat veya ne kadar?
teşekkürler...

kuruma gitmeden nasıl ek ders alacak ki illa orda olacak biri gelmezs yerine geçmek için .... Hem kura çekimi sınav zamanı oluyor yedek olmayı nasıl başardınız günler öncesi :)

Bana da tercih yapmamış olmama rağmen köy yazmışlar :S İtiraz edebilir miyim, nereye etmeliyim? İstemedim etmedim, kime ne; zorla görev neyin nesi?

karinca_52' Alıntı:
Hem kura çekimi sınav zamanı oluyor yedek olmayı nasıl başardınız günler öncesi :)
Bu iş için fazla ugrasmıyor öğretmenler, ne görev tebliğ edilirse oyle basarıyorlar...
Bu arada orada secenekli sorular var sayın hocam almalı gibi bir algı cıkardıysanız düzelteyim alabilir mi?

Aslında başkan, gözetmen, yedek kura çekimiyle saat 7:45-08:00 arası yapılmalı o yüzden de herkesin orda olması lazım. Sen yedeksen ve gitmezsen ve gözetmenlerden biri gelmezse hem o hem sen 1 yıl görev alamıyorsunuz. Yedeklere ihtiyaç duyulmayacağını garanti edemeyecein için gitmen lazım ve ücret de alacaksınız.

bilgisayarbilisim33' Alıntı:
Aslında başkan, gözetmen, yedek kura çekimiyle saat 7:45-08:00 arası yapılmalı o yüzden de herkesin orda olması lazım. Sen yedeksen ve gitmezsen ve gözetmenlerden biri gelmezse hem o hem sen 1 yıl görev alamıyorsunuz. Yedeklere ihtiyaç duyulmayacağını garanti edemeyecein için gitmen lazım ve ücret de alacaksınız.
:+1:

aynen birde zaten yedek çıkarsananız erkende gidebiliyorsunuz gerçi bu sınav uzun yedekler lazım olabilir

Geri