joomlaci' Alıntı:normalde lise derim ama milletin ağız kokusunu çekmek istemiyorsan dersine girip çıkamak istiyorsan ortaokul diyorum.
ben meslek lisesinde çalıştım ilköğretimde çalıştım genel lisede çalıştım anadolu lisesinde çalıştım lise ve ortaokul arasında dağlar kadar fark var. dersin zorunlu olsa kesinlikle lise ama idare nasıl olur onlarla aran nasıl olur belli değil. en güzeli idareye minnet etmeden çalışacağın yer ortaokul.
safiye' Alıntı:Anadolu lisesinde çalışıyorum. 10 yıllık öğretmenlik hayatımda ilk defa bu dönem rahat ettim. İlköğretimdeyken eve gelince kafam ağrıyordu, otur kalktan anlamayan çocuklarla uğraşmaktan bıkıp usanmıştım. Bi defa sadece ilköğretimdeki o sesten kurtulmak yeter de artar bile. Tabi benim çalıştığım lise diğer iselere göre gayet iyi. Hangi okul olursa olsun idareyle hiç zıtlaşmamak gerekiyor.
+1 :+1:bote67' Alıntı:...dersin zorunlu olsa kesinlikle lise ama idare nasıl olur onlarla aran nasıl olur belli değil. en güzeli idareye minnet etmeden çalışacağın yer ortaokul.
+1 :+1:safiye' Alıntı:...Hangi okul olursa olsun idareyle hiç zıtlaşmamak gerekiyor.
+1 :+1:joomlaci' Alıntı:İlköğretim okullarında yıllardır ders seçmeliydi ve BT Formatör Öğretmenlik görevi ile BT Öğretmenliği anlayış olarak iç içe geçmiş durumda... Oldukça fazla okulda BT ders saati 20 saatin altında - BT Rehber Öğretmenlik görevi isteyecek öğretmen sayısı fazla... Bu durumda Lise ile Ortaokul arasında fazla bir fark olacağını sanmıyorum. Fark olsa bile genelde Lise lehine olur. 8)
Bu ne demek hocam, diğerinde öğretmenlik yapılmıyor mu? Anlaşılması zor cümle.karinca_52' Alıntı:hocam amacın öğretmenlikse orta okul derim tercih senin tabi
mutlucan' Alıntı:lisede bt rehberlik var mı
ercinc98' Alıntı:Bu ne demek hocam, diğerinde öğretmenlik yapılmıyor mu? Anlaşılması zor cümle.karinca_52' Alıntı:hocam amacın öğretmenlikse orta okul derim tercih senin tabi