ORTAK DİLEKÇE

Kodla Büyü

pneuma_ex

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Slm arkadaşlar, birçok ilde ilçede bizim BTR maddelerini hala kafasına göre uyarlayan müdürler var. Kimisi eğitim öğretim süresi içinde yani 4e 4.30a kadar tutmayı bile düşünüyor. Bununla ilgili sıkıntı yaşayanlar ortak metinle bir dilekçe oluşturalım ve 30 ders saatinden fazla çalışılmayacağını dilekçe olarak okul idarelerine sunalım. Bu şekilde herhangi bir ilde ilçede kazanım sağlanırsa bütün illerde aynı hak kazanılmış olur emsal gösteririz.

Dip not: Benim idarem şimdiden 30 saati ders çizelgeme ekledi sağolsunlar çok anlayışlılar ancak yarın öbür gün başka bir idareci gelir baş ağrıtır. Birde bu işler nasıl başlarsa öyle gider başta haklarımızı savunalım.

Hocam sana katılıyorum.Böyle bir dilekçe sunabiliriz.Fakat şu anda illerden bizlere gelen herhangi bir yazı yok.Onu beklememiz lazım.

Ortak dilekçe mi? Fikir güzelde Hocam aramızdaki bazı arkadaslar hala 8-5 okulda durmaktan, ogrencilere araştırma İcin lab acmaktan bahsediyor.

kesinlikle arkadaşlara katılıyorum.bu işi baştan sıkı tutmamız gerekiyor..sonradan ah vah etmeyelim.tüm ülke genelinde ortak hareket edelim ki ilerde başımıza iş açılmasın.ben müdürümle konuşmadım daha saatleri ama arıza çıkarırsa trabzon mem i göstercem...Allah razı olsun o yazıyı hazırlayan arkadaşlardan..o yazıyı okuyana kadar benim bile içimde şüphe vardı..ama artık eminim kesnlikle 30 saat

Müdürlerle ne muhatap oluyorsunuz adamlar kendini bi halt sanıyor. Dilekçeye ne gerek var, müdür sana ders çizelgeni vermek zorunda değil mi? Ders çizelgeni aldığından 30 saatten fazla ders varsa o zaman patlatırsın dilekçeyi SS olarak senin saatlerini 30 a indirecek yada 30 saatin üstündeki saatler içinde parayı ödeyecek. Uyuz bi müdürn yapabileceği en saçma şey 1 saat arayla btr dersi koyup seni uyuz etmek olabilir. Ondada tam işinin ortasında zil çalıp boş saatin başlarsa yarıda bırakır gidersin sonra bu iş iyice cinsleşince müdür kendi eliyle düzeltir.

http://mevzuat.meb.gov.tr/html/26378_0.html

Geri