Ortak Sınavda 6 Oturumda Görev Alırsan Ek Ders Ne Alırız?

Kodla Büyü

la_mer62

Aktif Üye
Arkadaşlar müdürüm 6 oturum için ayrı ek ders alırsın dedi ama ben bu kadar şanslı olduğumu daha doğrusu bunu bana yedirtmezler diye düşünüyorum. gün için mi ek ders alcaz yoksa oturum basımı ? bilgisi olan var mı?

Ben de öyle biliyorum ama müdürüm kafa mı buldu yoksa yine sanslısın 6 görevin var filan dedi :S o yüzden tereddüte düştüm de ben.

şöyle bir söylentide var aynı gün 2 ekders ödenmez hangisi fazlaysa o ödenir diye bişey çıkarmış yani o gün 4 saat ek ders varda sınava girene 5 saat yazılacak
gerçekte 1 saat ekders almış olacak

hocam şöyle bir örnekle açıklayayım. Formatör öğretmenseniz perşembe günü 3 saat, cuma günü 4 saat ek ders yazılır (3+4=7) . Sınavda görev aldığınız için perşembe ve cuma günü 5 saat ek ders yazılacak(5+5=10). Yani sizin sınav görevi almanız size 3 saat ek ders katkısı yapacak. Sınav da görev almamış olsaydınız 7 saat ek dersinizi alıp 2 gün yatacaktınız.

hyalcin_61' Alıntı:
hocam şöyle bir örnekle açıklayayım. Formatör öğretmenseniz perşembe günü 3 saat, cuma günü 4 saat ek ders yazılır (3+4=7) . Sınavda görev aldığınız için perşembe ve cuma günü 5 saat ek ders yazılacak(5+5=10). Yani sizin sınav görevi almanız size 3 saat ek ders katkısı yapacak. Sınav da görev almamış olsaydınız 7 saat ek dersinizi alıp 2 gün yatacaktınız.

böyle bir durum yok hocam, o zaman gelmeyenler daha avantajlı olur. o gün kü dersin dışında gün başına 5 ek ders alınır. daha yeni yaptık ek ders çizelgesini.

gelmeyenler daha avantajlı bizim müdür dediğim gibi yaptı keşke bana da çıkmasaydı. ilçe mem gelen yazıda da ek derslerin bu şekilde yapılması gerektiği yazılıyor.

yani ben biliyordum böyle birşey olduğunu yoksa her oturuma ek ders olsa 6 görev bana vermezlerdi eminim buna :S

normal ekdersin ne ise onu alırsın ve sınavda görev alırsan hergün için artı 5 saat ekders

Arkadaşlar beninde şube müdüründen duyduğum günlük normal ek dersin haricinde de sınav günü için 5 saat ek ders alırsın hatta kendisi de öyle alacakmış gün için 5 saat ek ders

arkadaşlar o günün ek dersini alıyoruz
ayrıca iki gün için 5 er saat ek ders alınıyor sınav görevi

Geri