ORTALAMA YÜKSELTME 2. İNCELEME SORUNU

Kodla Büyü

albeyaz

Aktif Üye
Arkadaşlar ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavında 2. inceleme hangi durumlarda yapılır. Müdürümüz bu sene geçen senelerden farklı olarak 1. inceleme bittikten sonra 2. incelemede yapılacak dedi bununla ilgili araştırma yapmama rağmen bir bilgiye ulaşamadım

Hocam 2. incelemeyi müfettiş falan isterse yapılmıyor mu ya da öğrencinin okula dilekçe vermesi ve dilekçenin kabulüyle yapılmıyor mu?

badsector' Alıntı:
Hocam 2. incelemeyi müfettiş falan isterse yapılmıyor mu ya da öğrencinin okula dilekçe vermesi ve dilekçenin kabulüyle yapılmıyor mu?
Hocam biz 2. incelemenin sizin dediğiniz gibi itiraz ya da mahkeme kararı ile olması gerektiğini düşünüyoruz fakat ortada bununla ilgili bir karar bulamadık yönetmelikte yok

ortalama yükseltme ve sorumluluk sınav tutanağını incelediğinizde 2. inceleme diye bir şeyin olmadığını göreceksiniz. eskiden o tutanakta 2. inceleme diye bir kısım vardı. ancak şimdi yok.

İkinci inceleme kalkalı yıllar oldu,sınava itiraz sadece idare mahkemesine yapılır,mahkemenin atadığı bilir kişi (öğretmen) tekrar o kağıdı inceleyip,hakime rapor sunar.Onun dışında müdür-veli-milli eğitim müdürü dedi diye zarf tekrar açılamaz.

abtani' Alıntı:
İkinci inceleme kalkalı yıllar oldu,sınava itiraz sadece idare mahkemesine yapılır,mahkemenin atadığı bilir kişi (öğretmen) tekrar o kağıdı inceleyip,hakime rapor sunar.Onun dışında müdür-veli-milli eğitim müdürü dedi diye zarf tekrar açılamaz.
:+1:

Geri