Ortaokul öğretmeni meslek lisesinde max ne kadar girebilir

Kodla Büyü

inanakyol

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kadrom ortaokulda 12 saat dersim ve kulübüm var. Ayrıca meslek lisesinde görevlendirildim bana söylenen 28 saat ders olduğu. Müdür yardımcımız ortaokul öğretmeni olarak maksimum 30 saat derse girebilirsin ondan fazlasının ücretini alamazsın dedi. Ancak toplamda 40 saat dersim oluyor. Sormak istediğim ben bu 40 saatin ücretini alabilirmiyim yoksa 10 saat fazladanmı olmuş.

hocam siz bt rehber öğretmen değilseniz benim bildiğim size 15 saat maaş karşılığı zorunlu + 5 saat de ek ders karşılığı kendileri verebiliyorlar, geri kalan sizin isteğinize bağlı.. 40 saat biraz abartı olmuş.. :? yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsinler, bende asker dönüşü olduğum için BTR görevlendirmesini kaçırdım ve meslek lisesine görevlendirmeyim şu anda ama benim toplamda okulumdaki dersle beraber 24 saatim olduğu için problem yok şimdilik..

Bulunduğum ilde BTR zorunlu olmadığı için seçmedim bu sene. Sadece okulumda olan 12 saat ders ve kulübe giriyordum. Şimdi meslek lisesinde 28 saat ders olduğunu ve oraya görevlendirildiğim söylediler. Pazartesi başlayacağım ancak öncesinde bilgi edinmek için sordum. Teknik öğretmen olmadığım için 30 saatten fazlasının ücretini alamayacaksam konuşup ona göre ders alacağım gibi görünüyor artık bir problem çıkmazsa tabi. Cevaplarınız için teşekkürler.

Geri