siz yeni öğretmensiniz galiba, lütfen önce dersin 3 yıllık öğretim programını okuyun, orada kurul kararında yazıyor sorunuzun cevabı. Ayrıca dersin öğretim programına hiç bakmadığınızdan yola çıkarak merak ediyorum, dersleri neye göre işliyorsunuz?nazzan' Alıntı:Arkadaşlar bu yıl 5 ve 6.sınıflar için klavuz kitap basılmış mı acaba bizim okula ne klavuz kitap ne de öğrenci kitabı geldi(istanbul)
bt.ogretmeni' Alıntı:siz yeni öğretmensiniz galiba, lütfen önce dersin 3 yıllık öğretim programını okuyun, orada kurul kararında yazıyor sorunuzun cevabı. Ayrıca dersin öğretim programına hiç bakmadığınızdan yola çıkarak merak ediyorum, dersleri neye göre işliyorsunuz?nazzan' Alıntı:Arkadaşlar bu yıl 5 ve 6.sınıflar için klavuz kitap basılmış mı acaba bizim okula ne klavuz kitap ne de öğrenci kitabı geldi(istanbul)
ister btr ister idareci olsun, ikisi de derse giriyor. üstelik bir idareciyse çok daha vahim durum.Dev Kitap Arşivi' Alıntı:bt.ogretmeni' Alıntı:siz yeni öğretmensiniz galiba, lütfen önce dersin 3 yıllık öğretim programını okuyun, orada kurul kararında yazıyor sorunuzun cevabı. Ayrıca dersin öğretim programına hiç bakmadığınızdan yola çıkarak merak ediyorum, dersleri neye göre işliyorsunuz?nazzan' Alıntı:Arkadaşlar bu yıl 5 ve 6.sınıflar için klavuz kitap basılmış mı acaba bizim okula ne klavuz kitap ne de öğrenci kitabı geldi(istanbul)
hocamız BTR idi veya İdareci... Hayırlısı olsun
bt.ogretmeni' Alıntı:ister btr ister idareci olsun, ikisi de derse giriyor. üstelik bir idareciyse çok daha vahim durum.Dev Kitap Arşivi' Alıntı:bt.ogretmeni' Alıntı:siz yeni öğretmensiniz galiba, lütfen önce dersin 3 yıllık öğretim programını okuyun, orada kurul kararında yazıyor sorunuzun cevabı. Ayrıca dersin öğretim programına hiç bakmadığınızdan yola çıkarak merak ediyorum, dersleri neye göre işliyorsunuz?nazzan' Alıntı:Arkadaşlar bu yıl 5 ve 6.sınıflar için klavuz kitap basılmış mı acaba bizim okula ne klavuz kitap ne de öğrenci kitabı geldi(istanbul)
Zahmet edip arama motorlarında aratsanız bulurdunuz ya neyse, buyur http://ttkb.meb.gov.tr/dosyalar/programlar/ilkogretim/bilisimteknolojileri_ortaokul.rarbznesm_srkn' Alıntı:bt.ogretmeni' Alıntı:ister btr ister idareci olsun, ikisi de derse giriyor. üstelik bir idareciyse çok daha vahim durum.Dev Kitap Arşivi' Alıntı:bt.ogretmeni' Alıntı:siz yeni öğretmensiniz galiba, lütfen önce dersin 3 yıllık öğretim programını okuyun, orada kurul kararında yazıyor sorunuzun cevabı. Ayrıca dersin öğretim programına hiç bakmadığınızdan yola çıkarak merak ediyorum, dersleri neye göre işliyorsunuz?nazzan' Alıntı:Arkadaşlar bu yıl 5 ve 6.sınıflar için klavuz kitap basılmış mı acaba bizim okula ne klavuz kitap ne de öğrenci kitabı geldi(istanbul)
Hocam dersin 3 yıllık öğretim programını eklesene bi