Ortaokul mu Lise mi Halk eğitim mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan only61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

only61

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arkadaşlar malum il içi il dışı atamalar yaklaştı...Ben Anadolu lisesinde görev yapmaktayım.. Bu tayin döneminde ortaokul ve halk eğitimi seçmem sizce akıllıca bir hareket olur mu? Çünkü kendi okulumda ikide bir norm fazlası durumuna düşüyorum bu da beni geriyor...

Norm fazlası olmak istemiyorsan Halk eğitim seç ama gecen gündüzüne karışır yeminle :)

Ortaokullarda da şehir merkezlerinde normlar sürekli el değiştiriyor, bölge normundan dolayı, çok şubenin olduğu okul olması lazım. Bu yıl seçmeli derslerle norm kazanmış okullardan uzak durun.

Bir de şu var formatörlükten sıkıldım artık diyorum ki normal dersime girip yine aynı ek dersi alacağım tek yer halk eğitim galiba?

teknik öğretmensen çıraklık eğitimler iyi bir tercih olabilir koordinatörlük de var biraz da serin oldun mu hiç sıkıntı çekmezsin

only61' Alıntı:
teknik eğitim değilim böte
böte'lere normalde açılmıyordu halk eğitimler. bir de küçük yerlerde ek ders alma ihtimaliniz pek yok. Büyük şehirlerde vs açık olursa deneyebilirsiniz.

Bence en rahat ortaokulllar derim hemen hemen her yerde çalıştım halk eğitim ilçe lise ama en güzeli ortaokul derim

Ben ortaokuldayım evime biraz uzak arabayla git gel ama olsun, 18 saat bty dersi, 6 saat destek eğitim dersi, 5 saat özel eğitim (zihinsel engellilere) öğrencilerine, 8 saat de DYK (cumartesi) var. bence hangi okul olursa olsun müdür ılımlı olsun yeter, siz bi projeyle gidince geri çevirmesin..

Hakkınızda hayırlısı olsun...

Halk eğitimlerde ek ders büyükşehirde değilseniz yok.zaten küçük bir yerdeyseniz başka yere görevlendirilirsiniz.benim arkadaş halk eğitimde çalışıyor kurs açılmıyor sorun yaşıyor kapı kapı dolaşıp kursa öğrenci arıyor.bu dönem başka okula görevlendirldi btr olarak

Ben de anadolu lisesindeyim ve Allah nasip ederse ortaokula geçmeyi düşünüyorum. :+1:

ben halkeğitimdeyim ikinci yılım kurs sıkıntısı yok iş yönünden rahat ama ek ders sıkıntılı bir liseye formatörlük aldım üç senem dolsun iyi bir ortaokul bulursam tayin istemeyi düşünüyorum

hiç ortaokul düşünmüyordum sayenizde düşünür oldum...bu arada ortaokul öğrencilerine tablet dağıtılmadı galiba? bilgisi olan var mı? eğer dağıtmayacaklarsa bu süper olur

Liselerde iş yükü çok fazla hocam hele birde tek öğretmens3niz.kadro da yok zaten müdürle zıtlaştığın an ders seçilmedi deyip norma düşebilirsin.

only61' Alıntı:
hiç ortaokul düşünmüyordum sayenizde düşünür oldum...bu arada ortaokul öğrencilerine tablet dağıtılmadı galiba? bilgisi olan var mı? eğer dağıtmayacaklarsa bu süper olur
2-3 yıla tablet projesi değişmezse ortaokullarda da başlayacaktı.

omd' Alıntı:
only61' Alıntı:

sence başlatırlar mı?
faydasız olduğunu görüp başlatmamaları faydalarına..hem uğraşması da çok zor...

only61' Alıntı:
omd' Alıntı:
only61' Alıntı:

sence başlatırlar mı?
faydasız olduğunu görüp başlatmamaları faydalarına..hem uğraşması da çok zor...
normalde 9. sınıfta gelmesi gereken tabletleri 10. sınıfta vermeye başladık. Gidişat pek iyi değil gibi ama bakalım :roll:

dndd' Alıntı:
ben halkeğitimdeyim ikinci yılım kurs sıkıntısı yok iş yönünden rahat ama ek ders sıkıntılı bir liseye formatörlük aldım üç senem dolsun iyi bir ortaokul bulursam tayin istemeyi düşünüyorum

hangi okuldasın nurettin? il ilçe?

durum değerlendirmesi yapıp liseyi kafamdan sildim...ya halk eğitim ya ortaokul...hayrolsun bakalım...

Geri