Ortaokul robotik ve kodlama dersi

Kodla Büyü

Meno

Üye
Arkadaşlar merhaba bu yıl ortaokulda çalışacağım.Gideceğim okulda ilk defa robotik ve kodlama dersi seçilmiş.
6.siniflar daha önce bu dersi almadığından 5 ve 6 lara aynı yıllık planı mı uygulamaliyim.

Ögretim programını incelediğimde bu ders robotik kodlama-1 ve robotik kodlama-2 diye ayrılmış.
Bu konuda problem yaşarmıyım.

Bir de bu dersle ilgili elinde doküman olan arkadaşlar paylaşabilirlerse çok sevinirim.

Hocam öğretim programında 5. sınıf veya 6. sınıf diye geçseydi sorun olurdu fakat 1 ve 2 diye geçiyor. Yani grup ilk kez alıyorsa mantıken 1 i vermek gerekiyor. Bu durumda iki kademe de robotik kodlama 1 i alması lazım. Bence :)

Hocam öğretim programında 5. sınıf veya 6. sınıf diye geçseydi sorun olurdu fakat 1 ve 2 diye geçiyor. Yani grup ilk kez alıyorsa mantıken 1 i vermek gerekiyor. Bu durumda iki kademe de robotik kodlama 1 i alması lazım. Bence :)
Teşekkür ederim hocam.Ayni yıllık planı uygulayacağım.
BTY için sitenizden faydalanacağım.Robotik için de önerebileceginiz kaynak var mıdır.

Teşekkür ederim hocam.Ayni yıllık planı uygulayacağım.
BTY için sitenizden faydalanacağım.Robotik için de önerebileceginiz kaynak var mıdır.
https://pubhtml5.com/bookcase/dofw/ adresinde MEB müfredatına uyumlu yazdığımız kitabın z kitap halini bulabilirsiniz. sıfır bir yayınlarının sitesinden veya illerdeki bayilerden de basılı olarak temin edebilirsiniz.

Geri