OSYM KAYIT PROGRAMI???

Kodla Büyü

acapunco

Site Gezgini
Arkadaşlar geçenlerde mudurun bılgısayarına format attım ve su an gereklı olan bır programı sılmıs bulunmaktayım. Bu program OSYM nın yaptıgı merkezi sınavlara ogretmenlerı kayıt eden bır programmıs. Okula yenı gelen ogretmenlerın kayıtlarının gırılmesı gerekıyormus sanırım bu programla. Bir adam geldi kurdu dıyo memur sımdı nerden bulurum dıyo programı. Buyuk ıhtımal tum okulllarda bu program var. Eger elınızde varsa ve paylaşırsanız cok sevınırım. En kotusu kurulmus halde verırsenız cok sevınırım. Sımdıden tesekkurler. İyi çalışmalar

hocam, osymnin ftp sitesinden indiriyorsunuz. OSYMyi arayıp hangi adresden indireceğinizi sorabilirsiniz, ben öyle yaptım. Kullanıcı adı ve şifreyi de sorun.

Benım bahsettıgım baska bırsey sanırım. Ogretmenleri kaydeden bır programmıs. Hani ogretmenler sınavlara gozetmen ya da salon baskanı olarak gorevlendırıyolar ya sanırım onla ılgılı bır program. Memurun bahsettıgı buydu bana. Sankı bu ogrencilerin kayıtlarını yapan bır programmıs gıbı gelıyor. Ama zaman harcayıp ugrastıgınız ıcın tesekkurler. Cok saolun.

acapunco' Alıntı:
Sanırım kimse bilmiyor :(

Kimse bilmiyor eğil, çözümler tuhafınıza gidiyor. Yada sorunuzu tam anlatasmadınız yada biz anlamadık. Geçen yıl benim de başıma geldi. Memur bilgisayarına format atılmış. Telefonla osym yi aradım. tarif ettiler. yaptımm.

menderesk' Alıntı:
osymye grek yok yaa https://adaykayit.osym.gov.tr/adaykayit/setup.exe buradan indirebilir.osym telefon etmeye gerek yok.

buyrun buda kullanım kılavuzu

http://bmis.osym.gov.tr/Yonerge.htm

arkadaşımızın dediği adresi verdiler. indirdim, gayet de güzel çalışıyor. Dikkat edeceğiniz konu şu, iki tane program var, birincisi osym sınav merkezleri için, diğeri okullar için. Siz okullar için olanını kullanacaksınız.

Bu arada kullanıcı adı, mdürünüzün tc kimlik numarası, şifre değişiyor :)

Hasan hocam siz bu programı hangi amaçla kullanıyorsunuz? Bir de hocam 2 tane program demişsiniz. Bir tane setup.exe var baska da goremedım ben. :oops:

Ben öğretmenlerin bilgilerini giriyordum, OSS sınıavına görevli olarak girmek - girmemek isteyenleri işaretliyorum. Buradaki bilgilere göre ÖSYM sınav gözcülerini seçiyor.

Benim dediğim işlemleri yapabiliyorsanız doğru programı kurmuşsunuz demektir.

Henüz kullanıcı adı ve şifreyi bilmediğimden bakamadım ama yukarıdaki verilen link sizin dediğiniz programsa tamam o zaman. Dediklerinizi yapmak istiyorum bende hocam. Umarım odur. Zaman ayırıp mesaj yazdığınız için teşekkür ederim. İyi çalışmalar hocam.

Geri