mahonyhacettepe' Alıntı:Giriş yapamayan arkadaşlar, ais.osym.gov.tr şifreniz varsa Gis'e giriş yapmayı deneyin. Giremezseniz ais.osym.gov.tr ye gidip şifrenizi değiştirin ve sonra yeni şifre ile gis.osym.gov.tr den giriş yapabilirsiniz.
bomax01' Alıntı:mahonyhacettepe' Alıntı:Giriş yapamayan arkadaşlar, ais.osym.gov.tr şifreniz varsa Gis'e giriş yapmayı deneyin. Giremezseniz ais.osym.gov.tr ye gidip şifrenizi değiştirin ve sonra yeni şifre ile gis.osym.gov.tr den giriş yapabilirsiniz.
Şifremi değiştirdim yine aşağıdaki hata mesajını veriyor.
Görevli durumunuz pasif halde bulunmaktadır . Görevli kaydınızı yapan/güncelleyen kişi yada kurumdan durumunuzu düzeltebilirsiniz.
Pasif hatasını ben de aldım yeni şifre ile 1-2 Gün bekleyin. Bende düzelme oldu. Giriş yapamazsanız 444 ÖSYM (4446796) arayın ya da osym-gis@osym.gov.tr e-posta gönderin.erfatm' Alıntı:bomax01' Alıntı:mahonyhacettepe' Alıntı:Giriş yapamayan arkadaşlar, ais.osym.gov.tr şifreniz varsa Gis'e giriş yapmayı deneyin. Giremezseniz ais.osym.gov.tr ye gidip şifrenizi değiştirin ve sonra yeni şifre ile gis.osym.gov.tr den giriş yapabilirsiniz.
Şifremi değiştirdim yine aşağıdaki hata mesajını veriyor.
Görevli durumunuz pasif halde bulunmaktadır . Görevli kaydınızı yapan/güncelleyen kişi yada kurumdan durumunuzu düzeltebilirsiniz.
Bende de aynı hocam ais eden şifremi yeniledim. Gisé girmeye çalışınca aynı uyarıyı verdi. Ben aynı zamanda sınav görevlilerini de kaydediyorum. Eski sifremle de yeni sifremle de giriş yapmıyor.
* Kimlik Bilgileriniz ve İletişim Bilgilerinizi https://ais.osym.gov.tr adresinden yapabilirsiniz.
* Mernis Kimlik Bilgilerim bölümünde görüntülenen ad, soyad bilgileriniz ile IBAN Numaranıza ait banka kayıtlarında tutulan ad, soyad bilgilerinizin aynı olduğundan emin olunuz !