OSYM sınav görev ekranı açılıyor mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tenten
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hayır

Ekli dosyalar

• 2016-02-03 22-43-41 Not Found - Google Chrome.png
    2016-02-03 22-43-41 Not Found - Google Chrome.png
    11.3 KB · Görüntüleme: 1,992
sistem değişmiş sanırım bizim şifreleri kabul etmiyor..
aday kayıt programıda kurum şifresinin süresi dolduğu gerekçesi ile açılmıyor.

Hocam benim hem gis aciliyor hemde ais aciliyor hatta gis in sifresi ile ais e girdim bilgilerimi guncelledim simdi

hocam ben ais e girebiliyorum ancak..
ne eski gis şifremle nede ais şifremle gise giriş yapamıyorum.

Sayfaya uyarı eklemişler:
AİS, BMİS, KKİS, SMİS ve GİS kullanıcı kayıtları birleştirilmiştir.
ais.osym.gov.tr veya bmis.osym.gov.tr şifreniz varsa bu şifreyi yoksa gis.osym.gov.tr giriş şifrenizi kullanınız.

AİS, BMİS, KKİS, SMİS ve GİS kullanıcı kayıtları birleştirilmiştir. ais.osym.gov.tr veya bmis.osym.gov.tr şifreniz varsa bu şifreyi yoksa gis.osym.gov.tr giriş şifrenizi kullanınız.
Ne AİS ne de gis şifresini kabul ediyor,
Görevli durumunuz pasif halde bulunmaktadır . Görevli kaydınızı yapan/güncelleyen kişi yada kurumdan durumunuzu düzeltebilirsiniz hatasını veriyor

Arkadaşlar GİS e giremiyorum yardım!!!

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    164.9 KB · Görüntüleme: 1,522
Giriş yapamayan arkadaşlar, ais.osym.gov.tr şifreniz varsa Gis'e giriş yapmayı deneyin. Giremezseniz ais.osym.gov.tr ye gidip şifrenizi değiştirin ve sonra yeni şifre ile gis.osym.gov.tr den giriş yapabilirsiniz.

Görevli durumunuz pasif halde bulunmaktadır . Görevli kaydınızı yapan/güncelleyen kişi yada kurumdan durumunuzu düzeltebilirsiniz.

Arkadaşlar bu sorunu nereden düzeltebilirim.

mahonyhacettepe' Alıntı:
Giriş yapamayan arkadaşlar, ais.osym.gov.tr şifreniz varsa Gis'e giriş yapmayı deneyin. Giremezseniz ais.osym.gov.tr ye gidip şifrenizi değiştirin ve sonra yeni şifre ile gis.osym.gov.tr den giriş yapabilirsiniz.

Şifremi değiştirdim yine aşağıdaki hata mesajını veriyor.

Görevli durumunuz pasif halde bulunmaktadır . Görevli kaydınızı yapan/güncelleyen kişi yada kurumdan durumunuzu düzeltebilirsiniz.

bomax01' Alıntı:
mahonyhacettepe' Alıntı:

Bende de aynı hocam ais eden şifremi yeniledim. Gisé girmeye çalışınca aynı uyarıyı verdi. Ben aynı zamanda sınav görevlilerini de kaydediyorum. Eski sifremle de yeni sifremle de giriş yapmıyor.

erfatm' Alıntı:
bomax01' Alıntı:
mahonyhacettepe' Alıntı:

Bende de aynı hocam ais eden şifremi yeniledim. Gisé girmeye çalışınca aynı uyarıyı verdi. Ben aynı zamanda sınav görevlilerini de kaydediyorum. Eski sifremle de yeni sifremle de giriş yapmıyor.
Pasif hatasını ben de aldım yeni şifre ile 1-2 Gün bekleyin. Bende düzelme oldu. Giriş yapamazsanız 444 ÖSYM (4446796) arayın ya da osym-gis@osym.gov.tr e-posta gönderin.

ösym gis için bazı bilgileri mebbis'ten almaya başlamış
benim eski okul bilgilerim görünüyordu, şimdi girdim düzelmiş yeni okul olmuş
resmimi ais'ten almış

gis'te şunlar yazıyor:
* Kimlik Bilgileriniz ve İletişim Bilgilerinizi https://ais.osym.gov.tr adresinden yapabilirsiniz.
* Mernis Kimlik Bilgilerim bölümünde görüntülenen ad, soyad bilgileriniz ile IBAN Numaranıza ait banka kayıtlarında tutulan ad, soyad bilgilerinizin aynı olduğundan emin olunuz !

Bende aşağıdaki hatayı alıyorum okulda bir kaç arkadaşta aynı hata var arkadaşlar sebebini bilen varmı acaba
"Görevli durumunuz aktif halde bulunmamaktadır . Görevli kaydınızı yapan/güncelleyen kişi yada kurumdan görevli bilgilerinizi düzeltebilirsiniz"

kendi soruma cevap yazayım :=) osym çağrı merkezini aradım sistemsel bir sorun var 1-2 güne giriş yapabilirsiniz diyor

Geri