Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
OSYM yönetim işlemleri programını kurdum. Kullanıcı ekledim. Fakat kayıt eklenmesine rağmen TC kimlik numarasıyla sorgulama yapıyorum, Kayıt bulunamadı uyarısı çıkıyor. Sorun nerde arkadaşlar?
Hocam eklediklerimin hiç biri gözükmüyor. Sadece samsundaki diğer öğretmenlerin kayıtları gözüküyor. Enteresandır çokta fazla kayıt yok. Birde kayıt eklerken onaylandı ve aktif seçeneklerini seçiyorum... Onunla bir alakası varmı? :S
Bizde de bi ara arkadaşların şifresini değiştirmek için arama yapmıştık. İlk başlarda yaptığımız kayıtlara ulaşabilirken şu an kayıtların hiç birini göremiyoruz. Şifresini unutan bi arkadaş için denemiştik ama ara dediğimiz zaman bulamamıştı. Sanırım sizin ki de böyle bi sorun. Ve bence nedeni ÖSYM öyle istiyo diye düşünüyorum
Hocam eklediklerimin hiç biri gözükmüyor. Sadece samsundaki diğer öğretmenlerin kayıtları gözüküyor. Enteresandır çokta fazla kayıt yok. Birde kayıt eklerken onaylandı ve aktif seçeneklerini seçiyorum... Onunla bir alakası varmı? :S
hocam o öğretmenler sizin okulun şifresiyle sizin okula kaydedilmiş olabilir. Siz öğretmenleri kaydederken Görev yaptığı okul kısmında seçtiğiniz okulun şifresiyle giriyorsanız görebilmeniz lazım. Okul dönüşümlerinde ÖSYM okulun ismini değiştirmiş olabilir.