OTO KOLTUĞU

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cahraz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

cahraz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
mrb,oğlum için 9-18 yada 9-36 kg oto koltuğu almak istiyorum forumda arattırdım,geçmiş modeller var yakın zamanda alan bir arkadaş varsa yazarsa sevinirim.500-700 arası gibi düşünüyorum.isofixli arıyorum.

hocam benim kızım 3 yaşında iki yıldır kullanıyor oto koltuğunu besafe izi comfort
zamanında çok araştırıp aldık ve alıp da en çok memnunum kaldığımız eşyası diyebilirim, yatışı güvenliği rahatlığı vs. tavsiye ederim bi araştırın.

bu arada fiyatına bakmadan yazmıştım istediğiniz aralıkta olmayabilir,izofixli olmayan modeli ama bu konuda hiç bir sıkıntı yaşamadık zaten oynama ihtimali neredeyse yok. ankara toker den almıştık piyasadan daha uygun bi fiyata

hocam benim kullandığım koltuk recaro young sport, ben oldukça memnunum.oğlum şuan 2.5 yaşında 10 aylıktan beri rahat bir şekilde kullanıyoruz. her iki grubun (9-18 kg ve 15-36 kg) fonksiyonlarını da içinde barındırıyor, ayarlanabilir olması sayesinde ister9-18 kg kullanın ister 15-36 kg. sizin istemediğimiz tek yanı isofixli değil fakat kemerle de oldukça sabit ve gübenli montajlanıyor hem montajı da basit.
http://www.e-bebek.com/recaro-young-sport-oto-koltugu_REC-2120766 açıklamaları burdan okuyabilirsiniz.

bende chicco xpace aldım yaklaşık 2,5 ay oldu. benim oğlan biraz hareketli oturmaz diye korkuyorduk ama çabuk alıştı. koltuk baya rahat, 5,6 kademe hareket edebiliyor. tavsiye ederim

otokoltuğunda bilinen en iyi marka römerdir. benim en üstte yazdığım mesajımdaki be safe de römerle aynı fabrikadan mı çıkıyormuş tam hatırlamıyorum birde hocam muhakkak gözünüzle görün oturtun denemeden internetten almayın ve özellikle otokoltuğunda iyi olan markalardan tercih edin. izofix meselesine çok takılmıştık hiç gerek yokmuş zaten öyle bir bağlanıyor ki izofixe hiç gerek yok. 9-18 kg olandan kullanıyoruz. 9 aylıktı geçtiğinde şu an 3 yaşında 15 kilo çok çok rahat ve en önemli artısı 9.15 kg olanlar çok rahat yatarken bu grubun genelde çok fazla yatmamasıdır söylediğim koltuk 3 kademe yatıyor ve yattığı pozisyon gerçekten de yatışa çok yakın.

tsk arkadaşlar yorumlarınız için Chicco X-Pace Isofix Oto Koltuğu hoşuma gitti gibi ,isofix sök takta daha rahatmış

chicco xpace aldım arkadaşlar istanbul torium mother care firmasında 385 e kadar düştü.700 den haberiniz olsun

Geri