oturumun direk" user" olarak açılmasını istiyorum

Kodla Büyü

loveman

Site Gezgini
arkadaşlar bt sınıfındaki bilgisayarların açılırken , akıllı tahtalarda olduğu gibi direk "user" olarak açılmasını istiyorum. açılırken admin mi user mi diye soru sormasın , nasıl yapabilirim. şimdiden teşekkürler.

hocam çalıştıra control userpasswords2 yaz gelen pencereden açılışı direk olarak user yapabilirsin. oturum açma ekranı gelmiyor ve senin istediğin oturum açılıyor direk.
eğer control userpasswords2 çalışmaz sa şunları dene
control userpassword
control userpassword2
control userpasswords

mutlaka biri çalışır..

control userpasswords ile girdiğiniz menüde yönetici hesabını pasif yapın, doğrudan user ile açılır.

control userpassword2 ile açılan ekranda kullanıcılar kullanıcı adı ve parola girmelidir bölümünü pasif yapıp, açılmasını istediğiniz hesabın adını şifresini girin tamam deyin.

yataylimit' Alıntı:
control userpasswords ile girdiğiniz menüde yönetici hesabını pasif yapın, doğrudan user ile açılır.
yöneticiyi pasif yapmak işime yaramıyor. ben akıllı tahtadaki gibi olmasını istiyorum. direk user (sınırlı kullanıcı) olarak açılsın, bir program kurarken sistem bana admin parolası sorsun istiyorum.

hala soruma cevap alamadım, bir bilen yok mu????
bilgisayar açılırken kullanıcıları sormasını istemiyorum, örneğin iki kullanıcı var, biri admin, biri user. direk olarak user olarak açılmasını istiyorum.

loveman' Alıntı:
yataylimit' Alıntı:
yöneticiyi pasif yapmak işime yaramıyor. ben akıllı tahtadaki gibi olmasını istiyorum. direk user (sınırlı kullanıcı) olarak açılsın, bir program kurarken sistem bana admin parolası sorsun istiyorum.
hocam o işlemi bildiğim kadarıyla nss ile yapıyorlar.

fatih-projesi-f278/netsupport-protect-ve-netsupport-manager-kurulum-full-t105069.html

burası işine yarayabilir.

loveman' Alıntı:
hala soruma cevap alamadım, bir bilen yok mu????
bilgisayar açılırken kullanıcıları sormasını istemiyorum, örneğin iki kullanıcı var, biri admin, biri user. direk olarak user olarak açılmasını istiyorum.

hocam arkadaşların anlattığı doğru o kısıma gir hangi kullanıcının açılmasını istiyorsan onu seç sonra yukarıdan oturum açmayı iptal et olay bitmiştir.

hocam çalıştır a "netplwiz" yazın açılan pencereden halledebilirsiniz sanırım o kısmı anlatmama gerek yok

control userpassword2 ile açılan ekranda kullanıcılar kullanıcı adı ve parola girmelidir bölümünü pasif yapıp, açılmasını istediğiniz hesabın adını şifresini girin tamam deyin.
hocam yukarıdaki mesajımda da dediğim gibi o işlemi bu şekilde yapabilirsiniz ama user kullanıcısı ile oturum açtığımda program kurulumu falan için şifre sorsun diyorsanız user kullanıcısı Yönetici hesabı olmamalı

Geri