yöneticiyi pasif yapmak işime yaramıyor. ben akıllı tahtadaki gibi olmasını istiyorum. direk user (sınırlı kullanıcı) olarak açılsın, bir program kurarken sistem bana admin parolası sorsun istiyorum.yataylimit' Alıntı:control userpasswords ile girdiğiniz menüde yönetici hesabını pasif yapın, doğrudan user ile açılır.
hocam o işlemi bildiğim kadarıyla nss ile yapıyorlar.loveman' Alıntı:yöneticiyi pasif yapmak işime yaramıyor. ben akıllı tahtadaki gibi olmasını istiyorum. direk user (sınırlı kullanıcı) olarak açılsın, bir program kurarken sistem bana admin parolası sorsun istiyorum.yataylimit' Alıntı:control userpasswords ile girdiğiniz menüde yönetici hesabını pasif yapın, doğrudan user ile açılır.
loveman' Alıntı:hala soruma cevap alamadım, bir bilen yok mu????
bilgisayar açılırken kullanıcıları sormasını istemiyorum, örneğin iki kullanıcı var, biri admin, biri user. direk olarak user olarak açılmasını istiyorum.
hocam yukarıdaki mesajımda da dediğim gibi o işlemi bu şekilde yapabilirsiniz ama user kullanıcısı ile oturum açtığımda program kurulumu falan için şifre sorsun diyorsanız user kullanıcısı Yönetici hesabı olmamalıcontrol userpassword2 ile açılan ekranda kullanıcılar kullanıcı adı ve parola girmelidir bölümünü pasif yapıp, açılmasını istediğiniz hesabın adını şifresini girin tamam deyin.