outlook da problem var yardımm

Kodla Büyü

arslan_1905

Süper Üye
Süper Üye
arkdaşlar ilköğretim okullarında öğretmenlik yapıyorum k12 sitelerinin kullandıkları outlook hesabı için bir problem yaşıyoruz iki okulda da aynı problem var giden mail gösterilmiyor ayrıca gelen kutusunu boşaltamıyoruz kutu boşalmadığı içinde sürekli dolu görünüyor ne yapmam lazım şimdiden teşekkür ederim

benimde şifreyi unutma problemim olmuştu çözüm olarak format attık malesef ama windows key varsa onu cd ye yazıp cdden boot ettiğimizde de şifreyi değiştirebiliyormuşuz inşallah işinize yarar

sorununun nedeninin bilmyyorum,biz gelen mailleri alıyoruz ama bi türlü mail gönderemiyoruz hata veriyor.kodu 555

Hocam Araçlar menüsünden Seçenekler , oradan Gönder sekmesini incelediniz mi. Orda Gönderme Şekilleri seçenekleri var. Belki oradan düzeltilebilir...

Lavanta24 hocam, geçenlerde port numarası değiştirilmişti. eskiden 25. porttu yanılmıyorsam, onun değiştirilmesi gerekiyordu 587 olarak. Onu bir değiştirip öyle deneyin. Eğer format filan attıysanız kesin değiştirmeniz gerekiyor zaten. O işlem de Araçlar-Hesaplar oradan kendi hesabınızın Özellikler kısmı ve Gelişmiş sekmesinden Giden Posta (SMTP) 587 olacak. dediğim gibi daha önceden 25'ti... Saygılar

Geri