outlook kurulumunda hata

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ege
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ege

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar okul şifresi ile kendi bilgisayarıma outlook ayarlarını yaparak kuruyorum milli eğitimden mailleri alıyorum ancak müdürün bilgde bi türlü olmuyor. smtp portunu 587 olarakta değiştirdim.hani öğrenci bilgdede oluyo. neden diğerinde olmuyo. açılıştahata mesajı vermiyo ancak gönder/al a basmama rağmen hiçbir mailde gelmiyo.outlooğa hoşgeldiniz maili dışında. lüftfen yardım.

Re: outlook kurulumunda hata acil lütfennn

yokmu hiç fikri olan arkadaşlar.içimizde bu konuda deneyimli olan illaki vardır.

Re: outlook kurulumunda hata acil lütfennn

Bir kopyasını sunucuda bırak seçeneğini kullanın !

Ekli dosyalar

• sunucu.jpg
    sunucu.jpg
    45.5 KB · Görüntüleme: 1,478
hocam olmadı ya avg yüklü onla bi alakası olabilirmi acaba yada başka fikriniz varmı

"Alıcılardan bir tanesi sunucu tarafından reddedildiği için ileti gönderilemiyor. Reddedilen e-posta adresi: [email='beslen....@gmail.com]'beslen....@gmail.com[/email]'. Konu 'deneme', Hesap: 'mailpop.meb.k12.tr', Sunucu: 'mailsmtp.meb.k12.tr', İletişim Kuralları: SMTP, Sunucu Yanıtı: '554 <beslenmeciler@gmail.com>: Relay access denied', Bağlantı Noktası: 587, Güvenli(SSL): Hayır, Sunucu Hatası: 554, Hata numarası: 0x800CCC79"

Arkadaşlar banada mailler ulaşıyor fakat bir türlü gönderemiyorum. Sürekli yukardaki hata raporunu alıyorum. Bilgisi olan varmı... Teşekkürler...

Geri