Outlook Mail göndermiyor.

Kodla Büyü
Arkadaşlar outlok ayarlarında smtp yi (giden sunucu) 587 ve Pop3 (gelen sunucu) 110 olarak ayarladım nail geliyor fakat biz yazamıyoruz.Herhangi bir fikri olan arkadaşlardan yadımlarını bekliyorum. Herkese İyi çalışmalar. Kolay gelsin.

Bizde de aynı sorun var bilen varsa yazarsa çok sevinirim. Aynı ayarlar aynı sorun

mebin giden posta sunucusunda böyle arızalar oluyor. 1 aydan beri bizde gönderemiyoruz. gmail hesabı aldık okula

boşverin hocam göndermeyin bir günde :)

gelen posta sunucu (pop3) pop.gmail.com
giden posta sunucu (SMTP) smtp.gmail.com Diğer ayarlardan genel kısım pop3.gmail.com
giden sunucu >giden sunucum smtp isaretleyin gelen postasunucum ile aynı ad ayarlarını kullanı secin
baglanti > yerel agı secin
gelişmiş (pop3) 995
(SMTP) 465 ikiside isaretli olsun tamamdır

ozgur24' Alıntı:
boşverin hocam göndermeyin bir günde :)

gelen posta sunucu (pop3) pop.gmail.com
giden posta sunucu (SMTP) smtp.gmail.com Diğer ayarlardan genel kısım pop3.gmail.com
giden sunucu >giden sunucum smtp isaretleyin gelen postasunucum ile aynı ad ayarlarını kullanı secin
baglanti > yerel agı secin
gelişmiş (pop3) 995
(SMTP) 465 ikiside isaretli olsun tamamdır
Hocam verdiğiniz kodlar yanlış bence smpt 587 olması lazım. Aşağıdaki adreste bilgiler var. http://mail.meb.k12.tr/src/login.php

Arkadaşlar bide şunu keşfettim okulların mail hesabı gmail, hotmail vb. hesaplara mail göndermiyor ama okullara mail gidiyor. Tabi gelen bütün mailleri alıyor. Testedildi onaylandı :roll:

Kod:
Sistem loglarında yaptığımız incelemede kurumların bir kısmının mail gönderme problemi yaşadığı anlaşılmıştır. Kurumları Outlook ta Hesap Ayarları’ndaki Diğer Ayarlar kısmından Giden Sunucu sekmesinden “Giden sunucum (SMTP) için kimlik doğrulaması gerekiyor” kutusu işaretlenmesi ve yine Diğer Ayarlar kısmındaki Gelişmiş sekmesinde bulunan Giden Sunucu (SMTP) port numarasını 587 yapılması konusunda bilgilendiriniz

Hakan Meteye teşekkürler.

arkadaşlar outlook ile çok ciddi sorunlarım var.aşamıyorum .lütfen yardım edin.
1.internet servis sağlayıcınızın verdiği parolayı yazın diyo(modemin arkasındaki şifreyi yazıyorum hata veriyo )
2.el ile yapılandıra geliyorum gelen posta sunucusu ne?
3.giden posta sunucusu ne .ne yazmam gerek deli olcam yaa.birileri adım adım yardım etsın bana

posta sunucunuzda kurulmus şifreli bağlantı yok .şifreli bağlantı denemek için ileri diyo.sonrada gelen posta giden posta hataları çıkıyo

Ekli dosyalar

• outlook.jpg
    outlook.jpg
    79.8 KB · Görüntüleme: 3,034
acemi46' Alıntı:
arkadaşlar outlook ile çok ciddi sorunlarım var.aşamıyorum .lütfen yardım edin.
1.internet servis sağlayıcınızın verdiği parolayı yazın diyo(modemin arkasındaki şifreyi yazıyorum hata veriyo )
2.el ile yapılandıra geliyorum gelen posta sunucusu ne?
3.giden posta sunucusu ne .ne yazmam gerek deli olcam yaa.birileri adım adım yardım etsın bana
Hocam,

Hocam kursta e- posta modulunu anlatmak icin ogreneyim diye basladim.
Evde de okulda da denedim yapamadim.videonuzu izledikten sonra kurumkodu ve sifre bilmedigimi ogrendim.ama evde denedim.yine olmadi.yani ben bu isin nasil oldugunu ogrenmek istiyorum .ama biraz zor anliyorum heralde.bi adim ilerleyemiyorum

Geri