Outlook Yapılandırma Sorunu

Kodla Büyü

barthez

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar Outlook tüm idarecilerim ve memur arkadaşımızın bilgisayarında yapılandırdım fakat gelen e-postaları sadece ilk kurulum yaptığım bilgisayarda görüntüleyebiliyorum. Neden?

hocam izah edeyim...mailler, outlook programında programı ilk açıtğınız makinada gösterir ve sunucuda kopyasını bırakmaz.eğer diğer idarecilerdede göstermesini istiyorsanız maiileri (okunumuş ve okunamamış farketmez) mail ayarları altında "maillerin bir kopyasını sunucuda bırak" seçeneğini tüm makinalarda uygulamanız gerekir.kolay gelsin.fakat unutmayınki bu sefer belirle aralıkla sunucdaki mailler dolmadan mailleri sunucudan silmeniz gerekir.yoksa mail alıp gönderemezsiniz.

bilgisayarların birine maillerin bir kopyasını sunucuda bırak seçip ötekinede 2-3 gün gibi ayarlarsanız sorun olmuyor. ben idaredeki bilgisayara 2 gün sonra sil olarak ayarladım o bilgisayar mailleri aldıktan 2 gün sonra siliyor bu arada diğer bilgisayarların alması gerekiyor

bozo' Alıntı:
hocam izah edeyim...mailler, outlook programında programı ilk açıtğınız makinada gösterir ve sunucuda kopyasını bırakmaz.eğer diğer idarecilerdede göstermesini istiyorsanız maiileri (okunumuş ve okunamamış farketmez) mail ayarları altında "maillerin bir kopyasını sunucuda bırak" seçeneğini tüm makinalarda uygulamanız gerekir.kolay gelsin.fakat unutmayınki bu sefer belirle aralıkla sunucdaki mailler dolmadan mailleri sunucudan silmeniz gerekir.yoksa mail alıp gönderemezsiniz.
Kurulum esnasındamı oluyor bütün bu ayarlar hocam.

barthez' Alıntı:
bozo' Alıntı:
Kurulum esnasındamı oluyor bütün bu ayarlar hocam.

kurulum esnasında da yaparsınız kurulumdan sonrada yapabilirisiniz.fakat eski maillieri artık sadece ilk açtığınız ilk bilgisayarda görürsünüz

Söylediklerinizi uyguladım arkadaşlar teşekkür ederim hepinize. E-posta gelsin anlaşılacak durum.

Geri