outlookta gönder al otomatik nasıl yapılır

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ege
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ege

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar outlook kurulu bilgisayarda gönder al demeden maillerimiz otomatik olarak gelmiyor bunu nasıl yapabiliriz otomatik?? bilen bvarmı .şimdiden teşekkürler

Araçlar-->Seçenekler-->Genel Sekmesi altında,

Yeni iletilere ...... dakikada bir bak.
Noktalı yere gireceğiniz dakika değeri kadar zamanda otomatik olarak mail kontrolü yapar.

hocam sizlere bir sorum olacak
ben outlook 2003 kullanıyorum
sorun şu
aynı anda 2 tane hotmail adresi giremiyorum
birini girdiğim zaman ki outlook connector ile kabul ediyor
ama diğerini girdiğim zaman hata verip outlooku kapatıyor
ayrıca ikinci girdiğim hotmail adresini tek başına girdiğimde yine hata verip outlooku kapatıyor...
yardım ederseniz çok ama çok sevinirim...

şu hotmail adresini outloka nasıl kayıt yapabiliyoruz...ben bir türlü yapamadım...anlatacak arkadaşlar varmı acaba

şu giden ve gelen numaralara ne yazacağız....üstadlar....

Bence thunderbird 3 kullanın. Hotmail eklentisini de kurunca kendiliğinden otomatik her ayarını yapıyor. Siz sadece kullancıı adı ve şifre yazıyosunuz ilk tanıtırken o kadar. Her açılışta da kendisi otomatik mailleri güncelliyor. Outlook a hiç gerek yok.

Normalde gelen posta sunucusu: pop3.live.com portu da 995, giden posta sunucusu: smtp.live.com portu da 587 ile olması lazım ama outlook ta yapamadım ben.

EGE KARDEŞİM BİLO KARDEŞİM
BOŞUNA OUTLOOK LA UĞRAŞMAYIN
ŞİMDİ THUNDRBİRD 3 Ü KURDUM
VE 3 MAİLİMİ DE EKLEDİM
MAŞALLAH CANAVAR GİBİ ÇALIŞIYOR TAVSİYE KESİNLİKLE EDERİM...

hocam dün soruyu sordum net gitti.yazdıklarınızı deneyeceğim. cihanmnsl hocam müdürümüz öle her şeyi bilgisayarında istemez huylanıyomuş fazla kurcalanınca :scared: ama ben denemk isterim thunderbird ü. nettenmi indirdiniz. ayarlar tam olarak nedir zahmet olmazsa söleseniz.

Geri