W webmaster19 Aktif Üye Mesajlar 156 8 Mayıs 2013 #1 ovo uzantılı dosyaları açamadım. bu işte uzman arkadaşlardan rica olunur!
utf8 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 711 8 Mayıs 2013 #2 Re: ovo uzantılı bir video dosyası duydunuz mu? Ersin şengülün eğitim setlerinde görmüştüm. Kendi programını kurmadan açamazsınız.
Re: ovo uzantılı bir video dosyası duydunuz mu? Ersin şengülün eğitim setlerinde görmüştüm. Kendi programını kurmadan açamazsınız.
W webmaster19 Aktif Üye Mesajlar 156 8 Mayıs 2013 #3 Re: ovo uzantılı bir video dosyası duydunuz mu? yokmudur bir çözümü?
utf8 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 711 8 Mayıs 2013 #4 Re: ovo uzantılı bir video dosyası duydunuz mu? biraz uğraştım ama çözüm göremedim. Benimde izleyemediğim bazı bölümler var
Re: ovo uzantılı bir video dosyası duydunuz mu? biraz uğraştım ama çözüm göremedim. Benimde izleyemediğim bazı bölümler var
W webmaster19 Aktif Üye Mesajlar 156 9 Mayıs 2013 #5 Re: ovo uzantılı bir video dosyası duydunuz mu? windows 8 eğitim setinde bu dosyalar... key bulamadım. o nedenle ovo uzantılı dosyaları açarak videoları izlemek istiyorum.
Re: ovo uzantılı bir video dosyası duydunuz mu? windows 8 eğitim setinde bu dosyalar... key bulamadım. o nedenle ovo uzantılı dosyaları açarak videoları izlemek istiyorum.
F felekut Üye Mesajlar 2 9 Mayıs 2013 #6 Re: ovo uzantılı bir video dosyası duydunuz mu? o iş biraz zor kendi exe si olmadan açamazsın
W webmaster19 Aktif Üye Mesajlar 156 9 Mayıs 2013 #7 Re: ovo uzantılı bir video dosyası duydunuz mu? destekleyen bir program olma lı? uft8 hocam da ersinşengül'ün eğitim setlerinde gördüm demiş. demekki bilinen bir uzantı...
Re: ovo uzantılı bir video dosyası duydunuz mu? destekleyen bir program olma lı? uft8 hocam da ersinşengül'ün eğitim setlerinde gördüm demiş. demekki bilinen bir uzantı...
W webmaster19 Aktif Üye Mesajlar 156 9 Mayıs 2013 #8 Re: ovo uzantılı bir video dosyası duydunuz mu? güncell
W webmaster19 Aktif Üye Mesajlar 156 9 Mayıs 2013 #9 Re: ovo uzantılı bir video dosyası - uzman aranıyor!!! son defa - güncell diyelim bakalım
W webmaster19 Aktif Üye Mesajlar 156 10 Mayıs 2013 #10 arkadaşlar internetten araştırdım böyle bir uzantı ile ilgili bir çözüm bulamadım.