oynarken tableti bozdum offf

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb arkadaşlar. tableti tanımak adına biraz uğraştım. suan sağ üst köşede sürekli bi yazılar çıkıyor. system bilgileri işlemci ısısı gibi bilgiler geliyor. onu kaldıramadım. ayrıca ekranda dokunduğum yerde kalemle yazıyomuşum gibi çizgi çekiyo. üstte de hangi noktada olduğumu gösteren bilgiler çıkıyor.pposition felan yazıyo. ekran çok karıştı.

anlattığınıza bakılırsa tabletin bir özelliğini etkin hale getirmişsinizdir sadece. Muhtemelen de sistem tepsisinde o özellikle ilgili simgeden özelliği kapatırsanız düzelecektir.

Ayarlar içindeki geliştirici seçeneklerini etkinleştirmişsin korkmana gerek yok devre dışı bırakabilirsin kolayca

ayarlar bölümünden devre dışı bırakabilirsin hocam bozulmamış korkma :)

Hocam korkacak bişey yok
Ayarlar altında, Geliştirici seçenekleri kısmında İşaretçi konumu ve CPU kullanımı göster seçenekleri ni aktif etmişsin. Onları tekrar pasif hale getirirsen eski haline geri döner

nese1982' Alıntı:
mrb arkadaşlar. tableti tanımak adına biraz uğraştım. suan sağ üst köşede sürekli bi yazılar çıkıyor. system bilgileri işlemci ısısı gibi bilgiler geliyor. onu kaldıramadım. ayrıca ekranda dokunduğum yerde kalemle yazıyomuşum gibi çizgi çekiyo. üstte de hangi noktada olduğumu gösteren bilgiler çıkıyor.pposition felan yazıyo. ekran çok karıştı.

Aynı sorun benim tablette de başgösterdi ve ayarlar bölümünde geliştirici seçenekleri şeklinde bir seçenek yok.Yada var ben bulamıyorum.Var mıdır bu sorunun başka bir çözümü?
Yada başka bir önerisi olan?

Geri