oyun açarmı

Kodla Büyü
FreeDOS yüklü olarak satılan bilgisayarlarda Windows yüklü gelmez. Sizin Windows'u yüklemeniz ya da yükletmeniz gerekir. Eğer bir bilgisayarcıya yükletirseniz muhtemelen korsan yükleyecektir. Eğer orijinal windows isterseniz 100-200 TL arası bir miktarı da gözden çıkarmanız gerekir.
Windows yüklemeyi bilmiyorsanız, korsan yükletmeyi düşünmüyorsanız Windows yüklü bilgisayarlardan almaya çalışın. Almayı düşündüğünüz bilgisayar modelinin windows versiyonu olan varsa 40-50 TL gibi bir fark olacaktır.

survival357' Alıntı:
freedos bilgisayar almayı düşünüyorum ama oyunların sistem gereksinimlerinde hep windows yazıyor freedos oyun açarmı?
freedos, windows işletim sistemine para vermeyip o fiyatı indirimmiş gibi gösteren bir satış taktiği...gerekli açıklamayı @yakuphan hocam size yapmış zaten... avmlerden çıkan arabaların vergilerini sizin ödediğinizi düşünün(kdv, pul, vs)...onun gibi birşey

elrond' Alıntı:
survival357' Alıntı:
freedos bilgisayar almayı düşünüyorum ama oyunların sistem gereksinimlerinde hep windows yazıyor freedos oyun açarmı?
freedos, windows işletim sistemine para vermeyip o fiyatı indirimmiş gibi gösteren bir satış taktiği...gerekli açıklamayı @yakuphan hocam size yapmış zaten... avmlerden çıkan arabaların vergilerini sizin ödediğinizi düşünün(kdv, pul, vs)...onun gibi birşey

Maalesef aynen öyle.

Gece bindirip sabahleyin '' Etiketin Yarısı '' diye dükkân açmaya benzemiş :)

Geri