Oyun için Laptop.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mfk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mfk

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Bir tanıdık oğluna oyun oynayabileceği bir laptop almak istiyor. Benim laptoplara çok ilgim yok. Araştırırım dedim ama size de sorayım dedim. 1GB paylaşımsız ekran kartı olan laptoplar var sanırım. Önerebileceğiniz ya da kullanıp tavsiye edeceğiniz var mı? Bütçe 1500 lira civarında.

Hocam bugün vatan %25 indirim veriyor. Asus un n53 sn modellerine baksın 2 gb gt550 m ekran kartlı laptoplarda her oyunu oynayabilir.

hocam monster marka laptopları araştırmanızı tavsiye ederim :wink:
oyun için özel olarak üretiyorlar ve diğer markalara göre f/p açısından oldukça avantajlı

hocam marka olması önemli yoksa içlerine sinmez. Asus iyi gibi. Bu arada Joomball hocamın gösterdiği laptopları alan ailelere de çocuklarının hakkı geçer. Bu kadar anlamsız bir tasarımı anca Türkler yapardı. Viva Birlik Laptop :)

Hocam HP laptop tavsiye etmiyorum. Kronik problemleri olan laptopları Türkiye piyasayına sürdüler. 2007-2009 da. Günahımı vermem.
Bu arada guiltyy hocam monster hakkında bilgim var ama dediğim gibi karşı tarafın da içine sinmesi önemli. Kul yapısı makineye bişey olur bizden bilirler :)

Vatan Bilgisayarın kampanyası hakkaten iyiydi. Fikirleriniz için teşekküler.

aslında oyun için laptop alınmaz...ama illaki alınacaksa monster alınır....

Geri