p harfi

Kodla Büyü

omurilik

Aktif Üye
sınıfımdaki öğrenci bilgisayarlarında da aynı problem oldu. çözümü bilen varsa yazsın arkadaşlar. ben "p" ile başlayan bir şey yazacaksam "p" harfini en son ekliyorum, o zaman kapanmıyor...

Hocam klavyeden sök gitsin "p" harfini :+1:

Şaka bi yana bencede ie ile alakalı olabilir..

o sadece p harfinden olmuyor.mesela bizde de e harfinde aynı hatayı veriyor.internet exp aptallığı sanırım

adey için javanın son sürümünü kurunca "u" harfinde kapanmaya başladı bizde de. javayı kaldırınca sorun kalmıyor ama adey için zorunlu kurulacak. ben de mozilla kurdum çözüm bulamayınca.

Sanırım sorununuz Google arama kutusuna ilk karakteri yazınca kapanma sorunu.
Google ın yeni özelliğini kullandığınız ie versiyonu çalıştıramıyor ve hata mesajı ile kapatıyor. Önceki versiyon eklentileriyle alakalı.
ie8 i güncelleştirme ve eklentileriyle birlikte yüklemeyi deneyin.
Kolay gelsin.

bilgisayarmax' Alıntı:
o sadece p harfinden olmuyor.mesela bizde de e harfinde aynı hatayı veriyor.internet exp aptallığı sanırım
bugün bizim öğretmenler odasındaki bilgisayarda da başladı, "e" hargine basınca ie görevi sonlandır hata raporu gönder gönderme çıkıyor.
bi bayan öğretmen "e-okul" yazacakmış, kafayı yedirmiş hocaanıma...

arkadaşlar aynı sorunu aşağı yukarı tüm harflerde yaşadım çözüm olarak google arama çubuğuna bir boşluk vererek yazmaya başlıyorum sorun olmuyor umarım sizde de aynı şey çözüm olur :)

Bizim pc'nin birindede a harfi ile kapanıyordu combofix, avast falan çare olmadı format attım..

Geri