pabbuc.com sipariş verdim dükkanı kapattılar.

Kodla Büyü

AsilTurk

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Dün gece çok çazip fiyata 3 tane bot siparişi verdim bugün siteye girdim adamlar dükkanı kapamışlar şansa bak...

Bakalım ne olacak bankayı falan arasam mı iptal için.

Kampanya gerçekten güzeldi. Bekle bence hocam. bugün yarın gelir ürünlerin, sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum. ben aldım ertesi gün ürünler elime ulaştı.

çok sağlam siteydi. 15 ayakkabı almıştım en az. bence bekle gelmezse harekete geçersin. çok şaşırdım kapanmasına acaba ne oldu

garanti bankasını aradım işlem gerçekleşti. "bu aşamadan sonrası için bize fax gönderebilirsiniz biz işlem sürecini takip ederiz" denildi. kart kullanımını dondurdum. kargonun ulaşmasını bekleyeceğim. hayırlısı artık :) şansa...

"30.11.2012 saat 00:00'a kadar verilen tüm siparişler yine her zamanki kalite ve hızımız ile müşterilerimize sorunsuz olarak teslim edilecektir. Bu tarihe kadar verilen siparişler ile ilgili tüm destek talepleriniz için musterihizmetleri@pabbuc.com adresinden bizlere ulaşabilirsiniz." yazıyor.
Bence gelir ürünleriniz gerçekten sağlam site kaç tane ürün aldım hiç sorun yaşamadım.

Aynen bende üç bot aldım sizin gibi hocam. Hemen kartı kapattım sabah, bankam kargoyu bekleyin eğer gelmez ise dilekçe fakslarsınız dedi. ama kargom ilimde görünüyodu dün gece umarım sorun olmaz yıllardır kullandığım site. :(

barthez' Alıntı:
Aynen bende üç bot aldım sizin gibi hocam. Hemen kartı kapattım sabah, bankam kargoyu bekleyin eğer gelmez ise dilekçe fakslarsınız dedi. ama kargom ilimde görünüyodu dün gece umarım sorun olmaz yıllardır kullandığım site. :(

hangi kargo ile gönderi yapıyorlar hocam?

Şansa bak ben de 2 gün önce pabbuctan ayakkabı almıştım şu an kargoda gözüküyor ucuz kurtulmuşuz.

mail atarak yurtiçi kargo ile gönderi yaptıklarını bildirdiler ancak yurtiçi kargoyu aradığımda isminize herhangi bir gönderi yok diyor... üfff

BBNET
Geri