Pacbard bell notebook beğendim sizce nasıl?

Kodla Büyü

serci2001

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar aşağıdaki linkteki leptop sizce nasıl acaba donanım özelliklerini ve linkini veriyorum donanımda gözüme çarpan iki eksik yer için not yazdım karşılarına bunların olmaması çok önemlimi değilmi? notbookun fiyat/performansı, çalışma fan sesi, ısınması için neler söyleyebilirsiniz yardımlarınızı ve yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim.
http://www.hepsiburada.com/Liste/Produc ... #Gorseller
Donanım Özellikleri
Chip Seti : Intel
İşlemci Tipi : Intel Core i5
İşlemci 2450M
İşlemci Cache 3 MB L2 cache
İşlemci Hızı 2.5 Ghz
İşlemci Platformu Intel® Core™ i5
İşletim Sistemi Windows® 7 Home Basic
Ekran Özelliği 15.6 " / 1366 x 768 WXGA
Ekran Kartı Nvidia GT630
Ekran Kartı Hafızası 2 GB
Max Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768
Ram Tipi DDR3
Sistem Belleği 4 GB (8 gb a kadar destekliyormuş) 1066 MHz-->[/b]1333 MHz DESTEKLEMİYORMUŞ
Sabit Disk Kapasitesi 500GB 5400RPM 8MB ----> (7200 rpm takılabilirmiş servis söyledi)
Optik Sürücü DVD Dual
Wireless 802.11b/g/n Bluetooth Özelliği Var
USB (Adet) 3
FireWire Yok -------> OLMAMASI BÜYÜK KAYIP MI
Okuyucu 5-in-1 Pil 6 Hücreli

ARKADAŞLAR MEDİA MARKT ta ürünün aysının Packard Bell TS11-HR-625TK sını gördüm 6 gb ram vardı satıcı ses çıkışı çok az oluyor bu makınalarda dedi dinledim gerçekten çok az çıkıyor artırma şansımız varmı

sabit disk 7200 RPM olsa çok iyi olur. genelde donanım olarak iyi fakat kasa kalitesinden şikayetler var. ben aynı özellikte asus tercih ederdim. karar sizin

bunun 6 gb bellekli modelini daha geçen hafta aldım. orta seviye bi laptop, ama memnun kalırsın. fiyat performansa baktığın zaman bu özelliklere zaten başka bi marka alamazsın. :+1:

developer' Alıntı:
Bu makineyi alırsan yazık edersin parana.En fazal 1 sene dayanır sonrası yok.Benim alacağım makineyi öneririm güzel performanslı bir makine.Uzun bir süre idare etsin istiyorsan bunu almalısın

https://www.pcdepo.com/asus-n56vz-s4016 ... n7900.html

DEVELOPER hocam ben 6 gb ram olanını aldım ve kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamıyorum şarj konusunda da sıkıntı yok Maşallah

Fiyatı özelliklerine göre uygun 1,5 yıl önce okuldan bir arkadaşa bu modele benzer Packard Bell almıştık memnun kasadan falan şikayeti yoktu..

Özelliklerine göre fiyatı uygun bir bilgisayar gibi görünüyor.
Firewire çoğu bilgisayarda yok.
Sabit diskin 7200 rpm olanları enerji tüketimi nedeniyle çoğu notebook'da zaten kullanılmıyor. İleride SSD'ler ucuzlayınca onlardan takabilirsiniz.
RAM'in 1066 olması yerine 1333 olsa daha iyi olurdu ama büyük ihtimalle 1333'ü de destekliyor olabilir. O kadar da performans kaybı olacağını düşünmüyorum.
Packard Bell, Acer firması tarafından üretilen bir ürün. Oyun oynamak sizin önceliğiniz değilse bu bilgisayar en az 3 yıl tüm yazılımları kullanmanızı sağlar.

yakuphan' Alıntı:
Özelliklerine göre fiyatı uygun bir bilgisayar gibi görünüyor.
Firewire çoğu bilgisayarda yok.
Sabit diskin 7200 rpm olanları enerji tüketimi nedeniyle çoğu notebook'da zaten kullanılmıyor. İleride SSD'ler ucuzlayınca onlardan takabilirsiniz.
RAM'in 1066 olması yerine 1333 olsa daha iyi olurdu ama büyük ihtimalle 1333'ü de destekliyor olabilir. O kadar da performans kaybı olacağını düşünmüyorum.
Packard Bell, Acer firması tarafından üretilen bir ürün. Oyun oynamak sizin önceliğiniz değilse bu bilgisayar en az 3 yıl tüm yazılımları kullanmanızı sağlar.

Yazınızı okuduktan hemen sonra müşteri temsilcisini arayıp 1333mhz i destekliyormu diye sordum maximum 1066 da çalışıyor dediler

Ardaşlar yorumlarınızla kafama biraz daha yatmaya başladı bilgisayar birde gerçeğini canlı canlı görebilsem görselliği nasıl acaba

Şahsen ben Laptop alacak olsam kesinlikle LED ekranlı tercih ederim. Telefon alırken çok kararsız kaldım ama sonunda LED ekranlı aldım, o kadar doğru tercih yapmışım ki.. :!:

fiyat ve performans olarak değerlendirirsen bencede daha iyisini bulamazsin.. packard bell bence bir çok markadan da daha iyi.. ilk aldığım bilgisayarımdi ve ben sonunu getirmezsem 7 senedir kullanır olacaktim.. kendi suçumdan dolayı bir iki sene önce bozuldu..

yeni alacağım notebookta packard bell olacaktır..

ARKADAŞLAR MEDİA MARKT ta ürünün aysının Packard Bell TS11-HR-625TK sını gördüm 6 gb ram vardı satıcı ses çıkışı çok az oluyor bu makınalarda dedi dinledim gerçekten çok az çıkıyor artırma şansımız varmı

kasa görüntüsünün aynısı donanım olarak aynısı acer ürününüde gördüm fiyatları aynı

Yalnız_Kurt' Alıntı:
developer' Alıntı:
Bu makineyi alırsan yazık edersin parana.En fazal 1 sene dayanır sonrası yok.Benim alacağım makineyi öneririm güzel performanslı bir makine.Uzun bir süre idare etsin istiyorsan bunu almalısın

https://www.pcdepo.com/asus-n56vz-s4016 ... n7900.html

DEVELOPER hocam ben 6 gb ram olanını aldım ve kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamıyorum şarj konusunda da sıkıntı yok Maşallah

6. yılı daha tık demedi. kasa kalitesi demiş bazı arkadaşlar yenileri nasıl bilmiyorum ama benim makine kaç defa açık halde kanepenin üzeriden, masadan düştü, çanta ile merdivenden yuvarlandı, hatta otobüste yukarı koymuştum oradan düştü her seferinde bu sefer bitti dedim nazar değmesin 6. yılı sadece ram takviyesi yaptım hala kullanıyorum, sıfır problem.

Geri