Packard Bell DOTS-C-W-001TK kullanan arkadaşım varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kily
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

kily

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar minik kızımız en sonunda düşüre düşüre leptopu pert etti. harddisk bozuldu evdeki harici diskin hardisikini taktım ama bilgisayarın hızı onda birine düştü.
artık bunu emekli edip küçük iş görecek bi netbook almaya karar verdim.

şu an fiyatı en uygun Packard Bell DOTS-C-W-001TK bu modeli buldum. kullanan zümrem varmıdır? bu fiyata yada yakın fiyata daha iyisini tavsiye edecek arkadaşım var mı?

http://www.hepsiburada.com/liste/pa...ils.aspx?productId=bd300820&categoryId=108495

tavsiye - yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler

hocam ben kullanıyorum..ben tam bir packerd bellciyim

bilgisayar özellikler olarak fiyatına göre çok iyi
ısınma problemi yok
şarjı ilk aldığımda 6-7 saat gidiyodu
photoshop cs3 ve dreamweaver cs3 sorunsuz kullanıyorum ama cs4 denemedim

bence güzel bilgisayar tavsiye ederim..

hocam 600 tl ye şuan en iyi fiyatta heps... da da

yani leptopla yaptığımız her türlü işi görecek gibi sadece cash belleği hakkında bilgi yok internette video download da hızı nasıl??

hocam sonuçta atom işlemci, çok hız beklememek lazım ama ben videoları filan sorunsuzca izliyorum

-ben sadece bu netbook'u kullanıyorum koltuğunun altına koy istediğin yere götür.

Güzel bir bilgisayar, ben önceki modelini kullanıyorum, gayet memnunum. CS5 kurdum, photoshop biraz ağır oluyor ama diğerleri için sorunsuz çalıştırıyorum.
Bu modelindeki işlemci daha az enerji harcıyor. Ancak benim tavsiyem Daha büyük ekranlı bir netbook almanız, yanlış hatırlamıyorsam acer'in bir modelinde 1366x768 çözünürlüklü bir netbook vardı. Bir ara teknosa turuncu indirimde 600 TL'ye satılmıştı. Onu bulmaya çalışmanızı tavsiye ederim, 10 inçliklerde ekrandaki görüntü yarım kalabiliyor. Bahsettiğim modelde ise görüntü normal notebook'lardaki gibi.

yakuphan' Alıntı:
Güzel bir bilgisayar, ben önceki modelini kullanıyorum, gayet memnunum. CS5 kurdum, photoshop biraz ağır oluyor ama diğerleri için sorunsuz çalıştırıyorum.
Bu modelindeki işlemci daha az enerji harcıyor. Ancak benim tavsiyem Daha büyük ekranlı bir netbook almanız, yanlış hatırlamıyorsam acer'in bir modelinde 1366x768 çözünürlüklü bir netbook vardı. Bir ara teknosa turuncu indirimde 600 TL'ye satılmıştı. Onu bulmaya çalışmanızı tavsiye ederim, 10 inçliklerde ekrandaki görüntü yarım kalabiliyor. Bahsettiğim modelde ise görüntü normal notebook'lardaki gibi.

hocam sizde atom n570 işlemcimi var..

cs5 kurdunuz kaldırdımı sistem gereksinimlerinde 4gb ram yazıyoda.

Evet atom n570 işlemci var. CS5 için 4 GB olduğunu sanmıyorum. 2 GB RAM olan masaüstü bilgisayarlarında gayet performanslı olarak kullanıyoruz.
Benim tavsiyem aşağıdaki netbook, eğer 500-600 TL gibi bir fiyata bulursanız, kesinlikle kaçırmayın. İşlemci hızı düşük ve AMD olsa da gayet güzel bir makine.
http://www.teknosa.com/kategori/bilgisa ... rm_netbook

bakalım hafta sonuna gelecek elimize.. testedip paylaşırım performansını arkadaşlar. ancak netteki en iyi netbook fiyatı şuan adam akıllı

Geri