Packard Bell nasil bir markadır?

Kodla Büyü

sinansoycan

Aktif Üye
Packard Bell notebook almayı düşünüyorum, kullanan veya bilgisi olan arkadaslardan pb hakkında yorum bekliyorum. Teşekkür ederim...

iyi bir marka, ancak ülkemizde çok yaygınlaşma, destek bulamadı. bir problem durumunda destek ekibini bulmakta zorlanabilir yada satarken sıkıntı yaşayabilirsin. İlk tanıdığımdan bu tarafa hep bir ankesörlü telefon firması oluşturuyor ismi zihnimde.:)

Kullanım amacı ticari değilse, bilgisayar öğremetmenide olsa çok yüksek para verilmesi gereksiz bana göre. Genel anlamada kullanmayacağımız özellikler yada performans için tonuyla para ödüyoruz. Visual studio, 3d yazılımları, en son oyunlar vs kullanılmayacaksa 1400 lira bile fazla.

Packertbell kaliteli bir makine. bir ara tasarımları çok iyi sayılmazdı ancak behsettiğiniz ürünün resimlerine bakınca gayet hoş görünümü var. Ben sizin yerinizde olsa idim
http://www.vatanbilgisayar.com/packard- ... I_ID=48787
makineyi alırdım geriye kalan 200 lira ilede evimde iyi bir yazıcı yoksa tercihe göre ya bir kazer yazıcı yada iyi bir çok amaçlı yazıcı alırdım.

hocam bende packerdbell core dou var 3. bitti 4. yılına girdi ben elektronik laetleri hor kullanırım benim makine hala taş gibi.

ben çok memnunum bir dahakinede packerd alıcam.

vezir101' Alıntı:
Kullanım amacı ticari değilse, bilgisayar öğremetmenide olsa çok yüksek para verilmesi gereksiz bana göre. Genel anlamada kullanmayacağımız özellikler yada performans için tonuyla para ödüyoruz. Visual studio, 3d yazılımları, en son oyunlar vs kullanılmayacaksa 1400 lira bile fazla.
+1
Bende 2 gün önce mediamarkttan bu ürünü aldım. Toshiba L10-102 den (öğretmen bilgisayarı-2005) sonra fazla bile geldi. :)

Global olarak baktığımızda Acer'in satın almış olduğu bir markadır Packard Bell. Teknik servis pek yaygın değildir fakat piyasada tutunabilmek adına f/p odaklı ürünler çıkarmaya çalışıyorlar.

Geri