direction52 Site Gezgini Mesajlar 75 16 Nisan 2014 #1 Paket Programlar Uygulama sınavı Excel le ilgili sorular vardır. Ekli dosyalar paketprogramla2.dönem.1.uygulamasınav.rar paketprogramla2.dönem.1.uygulamasınav.rar 384 KB · Görüntüleme: 266
A apo.ege Site Gezgini Mesajlar 91 16 Nisan 2014 #3 hocam sayıların yanındaki ok işaretlerini ve renklendirmeleri nasıl yaptın? aradım, bir türlü bulamadım.
hocam sayıların yanındaki ok işaretlerini ve renklendirmeleri nasıl yaptın? aradım, bir türlü bulamadım.
direction52 Site Gezgini Mesajlar 75 17 Nisan 2014 #4 apo.ege' Alıntı: hocam sayıların yanındaki ok işaretlerini ve renklendirmeleri nasıl yaptın? aradım, bir türlü bulamadım. Genişletmek için tıkla ... hocam Giriş sekmesi---->Stiller bölümü--->Koşullu biçimlendirme menüsü var ordan oluyor.
apo.ege' Alıntı: hocam sayıların yanındaki ok işaretlerini ve renklendirmeleri nasıl yaptın? aradım, bir türlü bulamadım. Genişletmek için tıkla ... hocam Giriş sekmesi---->Stiller bölümü--->Koşullu biçimlendirme menüsü var ordan oluyor.